huvudbry!

Han inte skriva ur mig allt igår men det känns lite gammalt att skriva nu hur det gick för ett dygn sedan. Däckade iaf kl. 21:15 igår så trött var jag. 

Dagens träning
Var inte ett dugg sugen på att träna idag men trofast till träningen som jag är tog jag mig till gymet. Började efter uppvärmningen med utfall. Redan i första setet så märkte jag att benen inte var med mig så jag kunde nog glömma de där explosiva benböjen, baksida lår och vader som fortfarande klagar lite efter måndagens löpning.
Nä, omstrukturering så biceps, axlar, bröst, sidfläsket och mage blev det.

Påvägen hem blev jag uppringd av K-G i klubben. Tydligen har jag nog blivit acceoterad av orienterarna för de ville ha med mig till 25manna. Ska det fortsätta så här får de skramla ihop till en kompass för det har jag hitintills fått låna.


Här är dagens huvudbry
Varken jag eller kollegan Patrik är jätte-erfarna anläggare. Båda har gjort de (ja just det ja) men detta projekt känns lite speciellt. Nybyggd, skitfin kåk i Ekeby-Almby och ägarna plöjer ju ned pengar i deras hem så jag kände direkt att "här vill jag göra ett bra jobb" och då vill jag inte stöta på problem. Det är höjdskillander hit o dit och olika bredder här o där. Jag märker nu när jag skall förklara för det för Sara att det kanske är små små skitproblem och jag hoppas vi löser dom snyggt.
Kände mig iaf helt slut i huvet efter arbetsdagen iaf. Kändes stundtals som det var mer tänkande än fysiskt jobbande idag.

Nu har hjärtat gjort scones under tiden jag bloggat.. Måste maila lite inför cx-tävlingen nu. Så hej hopp..

Ville några köra cykelcrossträning i hästhagen på söndag eftermiddag typ kl. 17??

Kommentarer
Postat av: Niclas

Intresserad av träning på söndag, men jag har beredskap. Hoppas på att kunna vara med.

2009-10-01 @ 10:51:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback