Backar på platten

Idag har jag kört backintervaller med en dalkulla med stockholmsdialekt. Lisa heter hon och skall plugga här i stan i 3 år och har verkligen fastnat i cykelträsket. Eftersom hennes mentor, den gamle reliken Stefan carlsson, bad mig visa henne cykeltrakterna här i kring så körde vi en guidad tur mot Garphyttan idag. Hon vet vilka Oscar, Öijer och Darvell är så det fanns lite att snacka om under passet. Sara såg på en gång på denna bild vilken slags hoj hon kör på. Ser du det?



 

Dagens träning
Vi körde som sagt upp mot Garphyttan via banvallen men den är inge bra trots asfalten då det sprätt ut en massa grus från sidorna. Vi svängde ut på Grävevägen och väl frammen i Garphyttan möttes Lisa av lite höjdmeter då hon tidigare sagt att örebrotrakten var så platt. (ganska rätt iofs) Det blev 5 ggr i sanatoriebacken med tider från 2.18 till 2.48. Huvudsaken var att det blev klättring under hård intensitet. Sen ville jag ju guida Ånnaboda oxå så det blev ytterligare en klättring dit upp.
Via Frösvidal hem. Allt gick kalas ändå tills stadens ytterkanter då hon skjöt en eker som trasslade sig runt kassetten så nu måste hon ta kontakt med någon av de seriösa cykelnasarna vilket kan vara en fruktansvärd upplevelse :-)
Nästan 2,5 h blev det med ett snitt på ca 28km/h inkl. stadstrafik och hon är stark Lisa så på platten var det hon som stressade mig men eftersom hon skaffade sig en PB-rand under träningen fick hon ändå ingen respekt av mig :-) (måste väl göra en smiley där så alla förstår)

Imorgon är det en gratistävling för barn/ungdomar vid Ljungstugan. Första start från kl. 18 och alla är välkomna och heja och fika och socialisera lite.
Avslutar med en liten film från fjällmaran för er som aldrig gick in på den länk jag tipsade om.

/>
Haaaj

Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

Lisa kör på en Scott

Postat av: martintrampar

Ja je bulle ena Scott det är. Lite för enkelt med den därninga stripen på överröret. Vilken modell de e orkar jag inte forska i.

Ps. Jag blev lite stött av det här inlägget, ta och dämpa dig lite nu va.

2009-09-01 @ 22:37:04
URL: http://martintrampar.blogg.se/
Postat av: Lisa

jag tror nog jag ska tatuera in en sån fin rand på vaden, så kan du ha stoltheten kvar även nästa år när jag hunnit träna lite. ehehe.



närå.

tack så mycket för fin tur och fint sällskap! och trevligt eget litet reklaminlägg för min egen person jag fick här :)

Hörs n ses!

2009-09-02 @ 17:08:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback