Vinnare! (och gym är vila)

Vinnare av varsin gratisstart är....


Läser ju ibland på två träningstjejers bloggar. De har en tid klagat över deras sockersug och har själva tagit beslut att " nu får det vara slut". De ska skärpa sig med dålig kost mm.  Idag hade den
ena rubriken "chokladsug" på sitt senaste inlägg och den andra hade "fruktsallad". Inläggen handlade om samma som rubriken så de verkar kämpa lite olika :-)

Idag har det blivit en del lösningar till cykelcrossen. Telefonen har ringt o ringt idag men det tålde den nog inte för senare på dagens så gick den sönder. Ett lite slumpartat samtal gav mig en funktionär tills på söndag :-) Ett annat ville ha min hjälp på cykelmässan :-) Ett gav klartecken till ätbara saker efter racen på söndag :-)


Efter jobbet gick jag till gymet där fokus låg på benen idag men jag tror nog att det blev 50/50 med axlar VS. ben. Magen är utanför den där jämnförelsen för den plågas alltid på gymet. .Gymet var lite som medicin för mig. Nu när hjärnan jobbar extra mycket cx-tävlingen så tvingar ju gymet, med vilan mellan seten, mig att ta det lungt. Man sitter och slöar lite, glor på andra självfixerande individer som står framför speglarna och glänser. Det var skönt idag.
Efter gymet tog jag en omväg hem för att köpa protein/kalcium, socker och järn. Tre viktiga kuggar för en konditionsidrottare
 
Proviva Femal är inte till sara utan mig. Den är ju extra berikad med järn och det tänker jag ta direkt efter morgondagens cykelcrossträning i hästhagen kl. 17:15. Kom dit och gör denna (kanske sista?) träning till ett riktigt stort startfält.

Vinnarna av varsin gratisstart på söndag har blivit mailade. Så kolla din brevlåda nu..


Kommentarer
Postat av: Annika

Hahaha, guud vad bra det känns att jag var den med frukt då :)



Och bra påminnelse om ProViva som jag glömt bort fanns. Tror att det kan vara gott för magen och med extra järn blir det extra bra!

Postat av: Malin

Ja och jag är den som fick nitlotten....haha.

Frukt är gott!!! Choklad oxå ;)

2009-10-16 @ 07:31:00
URL: http://healthandliving.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback