veteran & motionär

Idag chockades nog lite löpare från IF start och så chockades mina ben.
Jag åkte ju till en löpartävling men då min åldersgrupp skulle springa 15 km så tittade jag åt det enda alternativet. Nämligen motionsklassen " killmilen".
Kortfattat nu: Starten går, lägger mig med täten som är 3 löpare från löparklubben IF Start + en till. Efter ca 1 km går det lite långsamt tycker jag och ökar lite. Går finfint. Vid kilometer 2 ungefär blir jag omsprungen av löparna från IF start. det slutar dock inte med dom. Fler o fler tar sig om i flera kilometer. Min crosscountry-start börjar göra sig påmind och som värst är det mellan minutrarna 14-20 då jag faktiskt får gå/lufsa lite för att syran ska försvinna ur mina ben. Sen går det rätt bra och jag lyckas hålla min placering in i mål.
Man kan ju inte vinna i motionsklass men jag var först av de som sprang just "killmilen" på tiden 43:29. Blev presenterad som "duktig cyklist från Almby IK" under min målgång men det är inte helt sant. Hade jag varit duktig hade jag väl ändå vunnit nåt? Tack så jäkla mycket GT ;-)

Målet var ju 44 min och de klarade jag. Lisa siktade/hoppades på under 50 min och det klara hon. Sara körde milen utom tävlan och klarade den med att jogga ibland och gå powerwalk ibland. Tre trötta men nöjda cyklade hemåt.

Nu inväntas Oscar Ekstam så blir det väl lite cykelsnack och sen Mustasch!! Sara pluggar och jag går omkring och nynnar tydligen för högt med lurarna i öronen.

Just det kalsongbilder... De kommer kära läsare. Förstår att ni väntar ivrigt.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag vill nog ändå poängtera att jag inte HOPPADES på under femtio, jag räknade kallt med det, någon måtta får det ju vara på förfallet.

Hoppades gjorde jag på ett mer ouppnåeligt plötsligt infinnande av superlöparben och sub-45.

/Världens-sämsta-förlorare-till-tjej

2009-10-31 @ 17:42:18
Postat av: Annika

Du är ju rolig Ola :) och tydligen en bra löpare också! Jag kan behöva lite löparinspiration också nu när konditionen måste förbättras så att jag orkar skida i vinter.



Tack för inbjudan! Väldigt smickrande :) Dock har jag redan en stående inbjudan just den 28 nov till Stockholm som jag funderar på att slå till på. Men annars är låter ju Örebro som ett trevligt alternativ :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback