Rischips. Bananas are for monkeys


Så här var den största delen av min arbetsdag men det var lite lyxigare än vanligt. Jag hade med mina lurar och mobilen har nyligen fått Breakin Benjamin i sig så jäklar vad jag kapade.
När jag skulle ställa mobilen för självfotografering så blev inte mitt huvud med. Kanske ett av de bättre bilderna på mig.

När jag gick till gymet så gick jag ju förbi grannens fönster. Det var lite öppet, det fräste högt ur stekpannan där det låg 2-3 köttbitar, längre in såg jag att tv:n stod på. Jag fortsatte min promenad mot gymet. När jag gått ca 200 meter möter jag grannen!!! " Står inte du uppe hos dig och steker kött?" Frågar jag. "Jo" svarar han. :-)
Så jobbar vi i det här kvarteret.

Ingen vet nog bättre än mig hur gärna Sara vill komma tillbaka till sin form à 2008 med dubbla SM-medaljer. Siktet ställdes in på damelitklass 2009 men hon har fasiken drabbats av all otur för resten av hennes liv denna säsong. Hon har bara tänkt tanken på att börja träna igen innan hon insjuknat igen så jag blev riktigt glad idag när hon ringde mig och sa att hon ville cykla idag. Jag uppmanade mer än en gång att hon skulle ta det lungt och helldre ha hög kadens än mosa.
Det hon inte visste var att hon att jag råkade se henne under hennes pass och då gick det inte så långsamt. " Jag snittade bara 151 ju..." det låter inte så lungt i mina öron. Dagens ungdom ;-)

Dagens träning
Idag var jag grymt sugen på att köra ett hårt pass på testcykeln i klubbstugan och stenhård musik men då halsen var ett osäkert kort igår så blev de ju...
Jo då så att.. gå inte till friskis mellan kl. 17-18 om du är folkskygg. Attans va mkt folk det är där. Träffade
www.healthandliving.blogg.se Jo hon heter så. Hon rodde och rodde och rodde men jag fixar inte det. Att ro och ro alltså. Max fem minuter sen blir det tråkigt så det är typ den perfekta uppvärmningen för mig. Trängde mig vidare och fick med benböj, utfall, axelpress, sidfläskböj (eget namn), mage, ryggresning sen trampa jag ur benen på en gammal sliten spinninghoj.
fick ett infall och handlade med mat hem från coco Thai. Tror inte jag behövde äta så mkt som man fick med i lådorna men shit vad gott de e!!

Imorgon åker jag direkt till Kumla för att få nycklarna till Kumlabadet. Ja ni vet den där platsen som kommer att ha massor av folk söndagen den 18e oktober.
Tjing.

Kommentarer
Postat av: Malin

Ja konstigt namn jag har ;) Nä så kul är det inte att ro o ro, det tycker jag inte heller. 15 min funkade iaf :) Tror att det kan vara rätt bra träning inför skidsäsongen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback