upp o snabbare. Imorgon.

Shit vad denna dag flög förbi..

Första viktiga infon:
Markaspåret är lite omdraget nu på försök så ta din cross eller allra helst din mtb och prova den första hälften och säg vad du tycker. Mtb-spåret har fått några flera höjdmeter och lite mindre stök av sten o rötter. Vi ägnade mest kraft åt den första hälften men i den nya lilla backen behövs det snart köras ut lite grus i för under mossan gömmer sig bara sten.
Jag, Lisa och Magnus P med 2 söner jobbade lite i förmiddags med att komplettera skyltar som har en förmåga att försvinna eller stolpar som hamnar ca 10-20 meter från spåret i skogen. Mycket märkligt. 

Rekordförsök är väldigt viktiga. Om man bortser ifrån friidrott så är det mycket som måste stämma för ett rekordförsök. Lufttryck, testosteronnivåer, luftfuktighet, timing, solsken, laktatnivåer, känsla och en hel del andra saker. I friidrott verkar man alltid försöka sätta rekord. I terränglöpning är det dock mera komplext.  Hur ska jag formulera mig...?? från just denna stund är det nu fullt fokus på rekordkrossning imorgon istället. Jag äter frukost, lägger benen i viloläge nån timme innan markaspåret 5 km ska glöda under mina fötter.

Nu ska vi titta på den animerade filmen UP. För att ladda maximalt ska det inmundigas chips & popcorn.

Du har säkert redan förstått att jag brände mig idag...

Imorgonkväll tänkte jag prova det första passet av vinterns hemliga kompeteringsträning till cykel.. Mer info om det senare.

Kommentarer
Postat av: Johan Fintling

Var och trampade runt mtb-banan idag. Om ni fixade markeringar längs hela banan så har tyvärr ligister redan varit framme. Efter långa rotiga backen där man korsar spåret vid toppen och åker över mot stenhällarna så saknas markeringar helt en lång bit därefter... Behövs nät till nya bron? Jag kan fixa det!

Postat av: Matte

Jag glömde att det skulle fixas på banan får ta det nästa gång!!

2009-11-15 @ 18:19:16
URL: http://mathiasbergkvist.com
Postat av: ola

Johan:Det stämmer rätt bra. Vi slutade just vid den klättringen du nämner och började sen vid delningen innan droppet där vi markerade upp den röda genvägen hem. Bron funkar väl som den är? Gjorde lite räfflor i den med motorsågen. Mer arbet kommer. Vad tyckte du om den nya början? Ny backe och en ny stig.

Matte: De e lungt, beroende när vinter kommer så tar vi en ny arbetsdag.

2009-11-15 @ 21:27:52
URL: http://cykelola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback