Mustasch och Kalsong Nr 1

Igår var det konsert med en kort utgång efteråt.
Gruppen Mustasch har jag nog sett tre gånger nu och detta var inte deras bästa show tycker jag. Visst, deras frontfigur Ralf Gyllenhammar(son till P-G) har karaktär. Han kan snacka, spexa och sjunga men igår räckte det inte till något toppenbetyg.
Vi gick till förfest hos Mixmegapol vilket kanske var bra. Inte för att den var särskilt bra men de visste att Mustasch skulle börja lira redan 21:30. Jag hade nog gått dit senare...
Återupptäckte igår vilken jobbig jäkel jag måste vara i publikhavet. Om nån tränger och har sig och vill ha min plats så får dom jobba. Envis är jag oxå. Mer än de flesta. Ibland blir själva knuffandet en större grej än själva spelningen för mig. Knuffa för att hålla sin plats eller förbättra den.

Filmade lite mera igår än under Deathstars tidigare i veckan. Notera hur jag under filmens gång rör mig från bakre raderna till fronten för att sedan avsluta konserten långt bak igen.


Inte världens bästa ljud men kom igen, det är ju en mobil.

 Då var det premiär! Tajta, ganska dyra Frank Q

Enligt Ormen så är det bara tajta boxershorts som gäller. Det finns inget annat enligt honom. Om han inte skärper sig så visar jag att det finns string även för män.
Jag äger tre sorters kalsonger. Y-front, tajt boxer, fladdrig boxer. Att jobba i eller möjligen träna i är nog Y-front bäst tycker jag. Tajta boxer är ju sköna så det är mera vardagsklädsel (oftast har jag någe mer över) men fladdriga boxer?? När ska man ha dom? Förstår inte att jag äger några stycken för de krånglar bara under jeansen när man tar på sig och så håller de inte trädgårsslangen på plats heller.

Nähe...Undra om jag skall gå och väcka de andra två trötta ungdomarna? Nu lät det som de sov ihop va? ICKE!

Får se hur det går att springa distans med jobbarkompismats i eftermiddag då jag ådrog mig en blåsa på hälsenan i de nya skorna igår. Hoppas jag har nån gammal compeed hemma.

Hej hopp

Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

Snygga kalsonger!

Nu är jag hemma och slappar. Tack för en fin helg!

Postat av: Cykeltina

Snyggt sprunget på milen. Fast ta inte tiden alltför exakt. Jag har för mig att sträckan är lite för kort. Fast å andra sidan så är det ju mjukt underlag. Vill du har en korrekt tid på milen så använd den uppmätta milen på väg som börjar på cykelbanan strax nedanför Kalslund.



Jag har som mål att klara 45 innan maj så du är en bit före. Inte sugen på att börja mer triatlon? Du skulle ju kunna göra rätt bra ifrån dig. Å tro mig det är jäkligt kul att börja med nåt helt nytt i stället för att tagga ner i sin gamla sport.

2009-11-01 @ 18:18:22
Postat av: Mamma Milla

snygga gubbkallingar;)

2009-11-02 @ 09:33:52
URL: http://lillamillas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback