In och ut i dimman

Vem i helsike gav oss en After eight-ask som inflyttningspresent?? De måste vara någe beroendeframkallande i dom. Omöjligt att bara äta en. har just klämt 4 st till en halv kopp kaffe.


Så här såg det ut igår. 3 halvtrötta som trampade runt i slö distansfart i dryga 2 h igår i dimman. Vi startade inte förrens kl. 12 på dagen heller p g a den dimmiga dagen(kvällen) innan.
Vi hade ju förberett mat till ett stort gäng gäster som blev mindre än planerat. Dessutom var det flera gäster som redan ätit innan de anlände. Litade de inte på vår matlagningskonst kanske?? Knappa hälften av den pastasallad som vi hade gjort gick åt så nu blir det att mosa i sig så mkt det går idag och imorgon. På onsdag får den nog klassas som för gammal. Vår bål däremot måste nog klassas som en fyra på en femgradig skala för de ca 7 litrarna försvann. Synd, kunde tänka mig att även ha med den till jobbet för att kompletera matlådan.

Jag reflekterade under inflyttningsfesten vad tydlig segeration kan vara ibland. Det blev aldrig nån rejäl mix av cykelkompisar, gamla jobbarkompisar, saras "unga" kompisar osv för de höll sig till varandra på dessa 74 kvadrat. Eller knappot de förresten då ingen var i cykelrummet eller sovrummet.
Nåja. Det gick inte nöd på nån tror jag och kl. 23 gick vi ut. Några av oss hamna på O´Learys tills de stängde.

Söndagmorgon var ingen vacker syn. Vilket slagfält.  Jag smet iväg till stora hotellet för att äta frukostbuffè med min polare Sudden med flickvän från Norrköping. Vi han ju inte prata så mkt på kvällen innan.
När jag kom hem vid 11 snåret på förmiddan hade Sara varit uppe, ätit en liten frukost och gått o lagt sig igen så slagfältet var tyvärr kvar.
 Jag smet dock ut på nytt för att ta den där cykelturen med Lisa och Niclas.

Är jäkligt trött på detta regnande nu. Ska det vara sånt här skitväder så vill jag åtminstonde jobba med typ grävning eller avverkning eller något annat som håller temperaturen uppe.
Får hoppas på en dag utan regn imorgon då.

hej hå

Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

Synd att vi Falubor missade festen, vi mixar oss ganska bra på fester. Så segregationen hade försvunnit ;)



Trevligt att ni hade det skoj. Jag kanske tittar förbi när jag reser hem för Julen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback