tjejpisk och gubbstryk

Mycket har hänt idag. Förutom en smärtsam tävling så har jag ätit på burger king här i stan med 3 falugrabbar, varit på akuten och hämtat en cykel, fikat med finbesök här hemma samt tvättar jag just nu.

Se det fina priset man välförtjänt slet till sig idag.
 En tegelstensmatta. Sara hotar med att slänga den medans jag sover men med tanke på 3h 18 minuters slit så ska den få leva ett tag i lägenheten iaf.

Racerapport
Då tävlingen var dagens största ämne så börjar jag väl där. Billingeracet 81 km och säsongens första långlopp. Jag förvarnade tidigare i veckan att torsdagens tunga styrketräning samt den lite tuffare löpningen i fredags skulle kännas och det var NOG det som var felet idag.
Banan var i år rätt fin och 99% torrare än förra året. Jobbig är den oxå. 
starten gick och allt kändes bra. Henric Weilert som jag tampades med i cuptävlingen i Borensberg var min tuffaste konkurrent idag och det var tydligt att han bevakade mig de första milen. Jag prövade att sticka ifrån han på nån av stigarna efter ca 15-20 km men han lät mig inte komma loss. Utför däremot var det inga problem att få lucka till honom men han kämpade sig ikapp. Vid de brantare backarna vid ca 20-25 km var det istället han som gled ifrån mig uppför och jag hamnade i något slags vakum. Jag har kört solo i 35km idag. Det är ganska svårt att hålla upp  farten då men det dröjde ända tills kilometer 60 innan det dök upp folk bakifrån. Då hade jag redan haft smärta i musklerna i 2 mil. Smärtan påminde om typ grym träningsvärk vid varje tramptag. Alla uppförsbackar var en plåga.
De sista 20 km så kom det lite åkare och passerade mig och det fanns inget att svara med. Klarade den sista backen, strupen, utan att gå iaf vilket jag inte gjorde förra året. Dock blev jag passerad av både första dam och en eller två H40 åkare. Jag slutade 3a i H30 och kom in på en 30e plats totalt.
Lite lugnare vecka nu så kommer jag nog att vara urstark till nästa helgs Borlänge tour där förhoppningsvis H.Weilert kommer att vara med för då ska jag nog kunna bjuda på en bättre match.
 
Appropå Borlänge Tour så är det 16 st föranmälda i H30 och av dem är 7 st från Almby IK. Kul! Blir som ett slags Gubb-KM. Nu får vi väl se om vi får ett manfall då jag för några timmar sedan blev uppringd av
Martin J och han sa "möt mig vid akuten. Jag har krashat illa så du får ta min hoj." Jag började se framför mig hur han skulle komma dit med en trasig hoj och blodet rinnande men icke då. (besvikelse :-)) Han hade kört in i någe räcke (oklart hur...) och han har kanske brutit underarmen eller  så har han (mer troligt) fått en ordentlig muskelskada där. Han är ju kvar på akuten så mer info kommer väl.

Oj vad lång tid den här bloggningen har tagit men det mäsrkar ju inte du :-)
Martin var just här. Inget brutet men förmodligen en stor muskelskada. Han ska till handkirurgen imorgon.

På grillfesten igår fick jag se detta klipp. Se du oxå, o njut

Kommentarer
Postat av: martintrampar

Va nu? Lägger du inte ut foto på min GRYMMA skada. Nu ska jag ta en Citodon o en Diklofenak, sen sover jag nog rätt bra. Morfinet börjar avta förresten. God natt och tack igen för hjälpen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback