Pennan är mäktigare än svärdet

Börjar väl med dagens träning så kanske jag har lugnat ner mig och glömt lite av det som far genom huvet nu

Dagens träning:
Blev hungrig redan vid kl.15 idag på jobbet. Satte mig hos "svärfar" vid kl.1630 för att kolla på Girot vilket var helt rätt idag :-) kom upp till klubbstugan vid kl.18, fortfarande hungrig. Det hade ju bara blivit en banan i magen sedan lunch så det fanns inga stora förväntningar på passet. 3 st 3or dammades av men sen blev det stopp i den sega kroppen. Tyckte att det var lättare att motivera mig för kortare intervaller så ett mindre gäng 30 sekunders brändes av och de känns fortfarande lite i benen. Tror hela passet var över på 45 minuter...Då mådde jag lite illa för kroppen var sur.
Inge skrytvärde på det.

Appropå Girot. Satan va kul att man satte sig och såg just denna etapp. Kul att Kessiakof hängde med bättre än Lance Armstrong uppför idag.  Måste ju skriva IDAG för det kanske ser annorlunda ut om två veckor. Lance har ju rutinen som Kecke saknar. Il Killer gjorde själ för sitt smeknamn när han gasade för fullt sista 200metrarna. Idag var verkligen cykel skitspännande att kolla på. Hoppas hela girot blir så.

Sms, mms, bloggningar, twittringar, hemsidor mm. Allt handlar om texter. Det som är svårt, även med smileys, är att få fram ironi, humor, nedstämdhet, besvikelse. Med andra ord känslor. Med talet i vissa sällskap kan man se och tolka signalerna direkt i tonfall och ansiktsuttryck.
 Ett litet fel ord tolkas, uppfattas av någon läsare som något annat. Läsare bygger upp en bild och tror sig sedan veta sanningen och yttrar sig sedan i tron på sin egna, tolkade bild.
Livsfarligt.
Jag skriver numera alltid under mina kommentarer på webben med "cykelola". Jag presenterar mig faktiskt även så när jag ringer till mitt fastighetsbolag då jag en gång i tiden var cykelbud i stan. Då vet dom ju direkt vem dom snackar med.  Så många cykelola kan det inte finnas.  Något som jag stör mig på är de som känner sig trygga bakom skärmen och tycker saker anonymt. Jag borde kanske skita i sånna kommentarer och tänka att det är nån femåring som skriver men det kan jag sällan. Jag är den typen som sällan håller käft, på både gott och ont. Dessutom har jag tyvärr släktdraget av långsinthet oxå. Hoppas jag med detta lilla utspel kan släppa det här.
Naturligtvis bottnar detta i en sak på nätet.
Jag försöker vara rakryggad och öppen och ärlig mot föreläsare, hantverkare, ledare, vänner med mera. Det får mig att må bra som person för det värsta jag själv vet är skitsnack bakom ryggen och falska leenden. Det är allt för få som vågar gå sin egna väg när den leder mot strömmen.

Detta låter säkert som rena rappakaljan för dig om inte vet vad det gäller MEN om jag skulle skriva hela denna historia så känns det bara som en fjortisstorm i ett vattenglas.

Jag är fortfarande hungrig, har huvudvärk, är trött både psy & fys. men jag vill så gärna se sportspegeln idag....

Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

Ajdå, vem är det som kränkt dig?

Säg bara vem och när, pappa Oscar fixar ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback