hellre headbang än valstakt

Efterfrågan på vackra balbilder...


Det är ju själva fan oxå..Jag har fler bilder på mobilen med de är felvända. Om jag vänder dom rätt och sparar om dom i mobilen så hittar inte datorn de iaf. Tänker inte ta bort en del av det fina i bilden genom att tvinga er lägga huvet på sned. Fler bilder kommer säkert imorgon, här eller på Saras
blogg.

Nå hur var det igår då?
Började lite kul redan när vakterna lät oss passera in på Stora Hotellet. "Leg" sa en av vakterna. " Ska du se på mig oxå?" sa jag frågande. "Ja" svarade han. När han granskat det så sa han " ja det var ju inga problem, du är ju äldre än mig"

Ja efter en liten seg inledning så var det några tal under middagen och Sara & jag åt garanterat mest vid hela vårat långbord. När de kom in med varmrätten utbrast Sara i ett spontat, halvhögt "Jaa..." i glädjen över mat.
Efter maten var det dans till livemusik men jag är ingen dansare. Tråkmåns kanske men jag har aldrig haft den genen för foxtrot, vals, bugg mm. Gillar inte den sortens dans. Visste att kusin Linnea satt ca 100 meter därifrån på O`Learys så jag smög dit för att upptäcka att stadens ac/dc-coverband alldeles strax skulle gå på scen :-) Man blev ju ordentligt uttittad i finfina kostymen på det stället kan jag ju säga. Ännu roligare blev det när Sara + 2 klasskamrater kom efter i balkläder oxå. Folk kollade verkligen då balklänning på O`Learys till hårdrocksmusik kanske inte är det vanligaste.
Vi rockade fett till klockan 00:00 innan askungen och han den där feta musen (dö dö dö ha den äran) gick hemåt.

Nu är man uppe i ottan och för en gångs skull gör Saris frukost åt mig! 99 ggr 100 är det tvärtom.

dagens schema: Städa undan, putsa hoj, Girot kanske, handla.
Ni då?
Hoppas detta lilla onda i mina ben går över så mkt som möjligt tills imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback