Glömde... Kålpudding & maxintervaller

Har nu varit en sväng i Ånnaboda. Fått röra på benen, svettas lite, slagit igång kylen i den stuga vi skall övernatta i samt hälsat The fagerhills välkomna.

Ursäkta MammaMilla och alla andra finkänsliga. Hoppa över detta inlägg om ni vill...

Direkt efter jobbet igår skulle jag ju köra löpintervaller och eftersom kålpuddingen inte hade gjort sig påmind under hela eftermiddagen så tänkte jag inte så mkt på de..
Under den ca 20 minuter långa uppvärmningen kunde jag ha sålt gas till Usama bin laden. Jo då... Var skönt att man inte stod på löpbandet på friskis & svettis då.
Startade den första intervallen, där målet var att få upp flåset och pulsen mot 90-95% av max, vid Hjälmarsvägen och körde på ekeby-almbys gamla motionsspår upp mot hångelplatsen. När det var ca 100 meter kvar var det bara att lyda kroppens ledningscentral. Nej inte huvet om ni trodde det. Det är verkligen tarmarna som styr kroppen. De sa " nu Ola ska du bort från stigen och ..göra Nr 2" ordern var inte snart utan NU.
Tänk vad man kan uppskatta löv från 2008. Så där perfekt torkade utan att gå sönder när man...använder dom. Körde 2 intervaller till sen och dom funkade bra. Bättre än de första faktiskt. 4-5-4 minuter långa blev de och då är inte skogsgödslingspausen inräknad.
Körde ca 50 minuter och fortfarande inga känningar i knät när jag springer så nu har planeringen verkligen börjat inför fjällmaran med Jobbarkompismats.

hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback