Degraderad. Nu uppdaterad me film

Idag fick vi äntligen igång det här internet. Fånge som man är under bloggandets vålnad..

Borlänge Tour
Fredag
: Prolog 2,2 km. Låter kanske kort och det är det ju men då man ger järnet hela vägen så blir det ändå jobbigt. 4min o 30 sekunder hade jag vilket förvånadensvärt räckte till seger! Fjolårets vinnare av prologen, tillika klubbkamraten Peter K blev 3a.
Fick ledartröja och dessutom stå före alla nadra startande i dagens xc.
Innan jag åkte hem igår peppade jag Oscar Ekstam om att "4:30 är tiden du ska slå". Han messade mig igår kväll där det stod "4:29 :-)" och det var sant oxå. Han gjorde väl att som stod i hans makt för att inte få gubbstryk.

Lördag xc 3x8,5 km med gemensam start. Jag drog ut fältet på inledningen av varv 1 och hade väl 4 gubbar på rulle när vi helt plötsligt kör fel pga av uteblivna plastband så vi hade missat en sväng ca 200 m tidigare. Lätt uppstressade så började jag och värste konkurrenten Gunnar Töjren från Norrtälje jaga oss uppåt i fältet då inte alla hade kört fel.
På utgången på det sista varvet låg han och jag i ledning och jag försökte gå ifrån honom i en brant sandbacke. Avståndet räckte tyvärr inte utan han kommer ikapp där man kommer ned mot ån på andra sidan riksvägen. Han tolkar min körstil helt rätt och stöter i den långa sega backen och jag kan inte svara. Jag ser dock att han kroknar lite och vi håller nästan samma avstånd resten av varvet men jag lyckas peppa igång mig själv på slutet och i mål skiljer det 23 sekunder emellan oss. Tack vare mitt försprång från prologen på 8 sekunder så har jag bara 15 sekunder att ta igen imorgon på det avslutande tempot. Tufft men inte omöjligt. 

Dagens dilemma: Hur gör man om man ser att en kvinna antingen är gravid eller bara har gått upp några kilon. Ska nog fråga hennes karl imorgon. törs inte fråga henne själv då det inte är bra om det bara är en liten viktuppgång. Den missen har jag gjort..

När vi stod vid starten idag och det var mindre än en minut kvar så hörde jag den gamla ikonen Niclas Andersson, Kolmården, från publiken säga " vad står du med den foten i backen för? Brukar du inte stå med den andra?" Han hade helt rätt och det är ju helt sjukt att han kan ha koll på det. Nu har jag alltså skiftat fot då jag inte litar på att min vänstra pedal funkar till 100% så den vill jag ha i klickad från början.

Mer info ikväll kanske. Sara startar om 2 timmar och jag har en liten film på Lill-kalle men den kommer ikväll.

Puss o kram u messmörslovers

Uppgraderingen:
Sara bröt tyvärr av nåt som vi tror är ansträngninsastma. Läkarbesök på måndag...

Kommentarer
Postat av: Anna

Stort Grattis Ola! Det gjorde du bra.



Förmodar att ditt stora dilemma måste vara jag. Nej, jag är inte gravid. Tröstäter bara.. skulle behöva lite avlastning ifrån min man.

Har du något gott råd?



Anna

Postat av: ola

Hej. Tackar

Nej det var inte du jag undrade om...

Avlastning från M...Börja med löpning. Det är en underbar medicin samt att du kommer ifrån honom ett tag samtidigt som du tränar.

2009-06-01 @ 20:29:57
URL: http://cykelola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback