Pass med ungdomar på torr asfalt :-)

Igår under slask/löp/cykel/balans-träningen så sa Magnus (cykelhandlare) att det där är inte så bra för dämparna när det var fruset slask runt hela gaffeln. Idag tvingades jag lämna in just framgaffeln till han. Den strejkade. Jag kan ge mig f-n på att han saboterade den nångång när jag kollade bort.

Kolla på filmen nedan. Sätt den på repeat i ca 5 timmar så har du nästan hela min arbetsdag idag.

Jag fick dock börja dagen med att köra lite Lundbergare och flytta på snöhögar som blivit under helgen. Det är lite mentalt avkopplande och jag trivs rätt bra i den där hytten. Mycket tack vare Rockklassiker.

Sen blev det någe nytt för mig. Skruva isär en av snickarbilarna lite för att komma åt att slipa rost på den. Imorgon blir det väl att slipa,sprayspackla, primer, måla/lacka mm. Allt är nya saker för mig men jag gillar att lära mig så det går rätt bra.  Har fortfarande dammpartiklar i näsan och snoret är lite svart så en mask imorn blir nog bra.

Träning
Då ungdomsträningen satt igång och jag har åtagit mig måndagarna så åkte jag till Ljungstugan i sällskap av Sara. Det blev en asfaltsrunda med henne och Kalle Eklind med inslag av lite längre intervaller. Jag vet att han blev trött under passet och alldeles nyss gick Sara och lade sig ( kl.20:57) så hon kämpade nog hårt hon oxå. Ändå var det jag som satt och tog motvind åt dom....Dagens ungdom!!!

Hej hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback