Slajm & blod på träningen


Den söta lilla varelse jag träffar kan få fram otroligt äckliga saker ur sin snok. Och hon låter stolt när hon visar upp dom oxå. Den jag fångade på bild var inte den enda idag. Sjuuuukt!!! 
Jag bidrog till blodet idag. Ganska rejält där oxå....


Jag var som ett litet barn den 24 december innan vi stack ut idag. Så här i efterhand fattar jag inte varför. Det var inge roligt när jag väl kom ut. Det var för mycket snö, jag var för feg, bakbromsen ljuder som en huligantuta och möjligen gick mitt blodsocker neråt för kommentarer som "jävla kuksnö" och tävlingsfavoriten " men fan oxå!!!" ljöd genom markaskogen. Som tur var fastnade de inte på film.
Denna svåra backe blir ett jobb för motorsågen tror jag:


Sur och inte det minsta trött trampade vi hemåt. Sara var mest som en kalv på grönbete som man fick bromsa hela tiden så hon inte skulle göra repris på mina gamla misstag och börja träna för hårt, för tidigt. Något annat som var tråkigt var att hon var så orädd och gasade i snön utan att se vad som gömde sig under. Jag åkte mest och var livrädd hela tiden. Gammal och feg.
Dagens film

Ha en mycket trevlig kväll, min chans till det har skitit sig.
Kan nån slänga iväg en bön till han där uppe att snön i Kilsbergen samt Marka ska försvinna nu. Övriga landsdelar kan kvitta.
Kram alla fotomodeller där ute.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kallar du det där för mycket snö????. Det är ju bara lite puder. Här i obygden ligger det två dec.

2009-03-24 @ 20:14:01
Postat av: The Hulk

Nej för FAN OLA det är absolut inte på något vis ditt fel attd et blev somd et blev , jag har bara mig själv och skylla , det du gjorde för mig är jag oerhört tacksam över och det var bara bra att jag fick en lärdomm i intervallträsket !

Tack ännu en gång !!

/ Henke


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback