Hemmafru?!?


Jag är nu ägare till en biljett den 10e april. Nån som vill med? En helkväll på conventum kl.18-02.

Shit vad jag har ansökt om pengar det senaste dygnet. Och vet du vad det värsta är? Det är inte ens till mig. Om mina tre ansökningar går igenom får jag inte ett jota själv men indirekt kanske jag får det roligare ändå för det är till Almby Ik jag har sökt pengar via idrottslyftet. Pengar som i grunden kommer från RI som ska fördelas från svenska cykelförbundet. Fast bara om man ansöker om dom. Enkelt att ansöka men nu återstår det att se om man får något. Såg att cyclesport fick 11 400 för ungdomsutbildning samt  12 000 för en kurshelg förra året. Najs! Vill skriva mer om detta men det har jag inga belägg för....

Sånt här har jag tid att sitta och göra när sötnosen tar sin skönhetssömn. Dvs snoozar. Jag har under all min lediga tid aldrig sovit längre än 07:50. Idag vaknade jag, och gick upp 06:30. Inge konstigt, det känns normalt och jag kan sitta och surfa ( he he) i lugn o ro.
Idag har jag inte många flera punkter att klara av. En lyxfika på stan där jag kan sitta o läsa min gubbtidning Allt om trädgård. Sara kallade mig för sin lilla hemmafru innan hon gick. Hon önskade sig en hemlagad rabarberpaj oxå. Får se vad mästerkocken lyckas med.
Nu ska jag hämta medlemskort för Almby IK:s cykelungdom.
Haj paj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback