drömmar


Riktigt så här ser det inte ut på platsen nu. I mina drömmar så står det till hösten massor med folk och hejjar på sidorna med bjällror, fyrverkerier och varm korv som de slänger på de tävlande..... Fast inte på veteranklassen förstås.

Har säkert skrivit flera gånger om hur klok jag blivit med åren och kan sköta min träning bättre och mer rutinerat nu. GLÖM DET! Gick ju fint till Kumla idag. Trampade lätt och fint trots motvind och pratade med tre olika företag om kommande cykelcross-tävling och hur de kunde bli bra hjälp. Ett av företagen hade en revisor på plats så "den rätte" kunde jag inte träffa så jag kallprata lite med en säljare där. -" Ja ni kan ju få låna en 4hjulig av oss" sa han direkt. Inte så svårgissat vilket Kumlaföretag det var va? :-) Jag skall dit nästa vecka oxå så dår får vi se vad detta kan mynna ut i.
Jag vill oxå att något företag vill köpa in sig på de hinder du kan se på bilden ovan.

Träningen då? Jo benen var ju så glada över att få komma ut och rastas så på Mosås-vägen hem blev det 2 stycken fina tempokörningar där vinterslaskhojen låg över 40 km/h flera gånger (inte bara utför). Det ger lite extra känsla då man går ner på underarmarna och låter de vila på styret. Händerna ligger riktade framåt som om de höll i ett tempostyre.
 Känns lite i benen nu men bara så där varmt och gott. Appropå varmt ligger sara under tre täcken och fryser. 
Efter passet och pastasallad åkte jag upp på stan och lyxfikade.
Ikväll vet jag inte om Lets Dance får ge med sig för Kusin Linnea och rödvin. Båda känns som en vinst. Umgås med sara... Nja det är inte mycket att umgås med just nu.. Undra om jag var lika sänkt i början av veckan?

Tack vare min vän Jennie kan jag numera lägga in sådan här snygga jutuub-rutor. Denna är tillägnad henne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback