Alltmöjligt-pass men varför just den 9 Maj?


Här ser det knappt cykelbart ut men det är det. Lagom hård snö gav bra motstånd och lite balansträning. Värre blev det längre fram.
Ja vägarna i Kilsbergen har verkligen inte drabbats av våren än. Vek av i Frösvidal för att köra upp mot grustagen. Målet var ju att få klättra lite men den grusvägen hade bara ett fåtal, smala strimmor med grus. I övrigt låg det ett tjockt islager över hela vägbanan. Vänster vid grustagen, sen vänster igen och svagt utför med siktet inställt på botten på mattsabacken. Där är bilden tagen men ju närmare mattsa jag kom, desto jävligare blev snön. Mjölig och mjuk så det blev promenad med cykel i några hundra meter där inne i skogen.
Själva mattsa är okej, lite isig men inga större problem att träna i.
Bäst backar är dock Sanatorie och "rallybacken" vid Storstenshöjden. De är torra och isfria ( lite is när rallybacken planar ut) så den vändan blev det två gånger innan kaffetarmen fick bestämma  och jag tog en svindyr kaffe på Konferens & Lodge.
sen blev det Vintrosa-Latorp-hem.

 

Varför den 9e Maj så populär? Inte nog med en bra tävling vid Hjo, dessutom klassträff för avgångsår 1994 Folkasboskolan. Nä en fem-mannaturnering i fotboll på Berhn-arena där medlemmar ur: Millencollin, In Flames, wolf, Sabaton, Hammerfall m.fl. ska vara med och senare på kvällen spelar just Hammerfall + sabaton på Conventum.
Hur fan ska jag kombinera den dan?

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

Och du glöm inte att jag fyller den 9 maj och bjuder på fika =D Det kan du bara inte missa ;)

Du kommer få det hårt den dagen med alla tänkbara kombinationer av aktiviteter ;-)

Postat av: GT

Tjenis Ola!! Jorå jag tränar på och cyklar mycket både träning och träningstävlingar, allt för att försöka komma lite förbered till tävlingspremiären som ju är om bara snart 3 veckor... Tyvärr har man ju varit sjuk 4 gånger sen säsongen starta i nov. Just nu e jag förkyld just den 4:e gången!!! Suck!!! Annars har ju racen jag kört gått riktigt bra men med min bakgrund som enduro förare så trivs jag i snöspår o verkar kunna köra det ok!! Men det är först i mjölby man ser om man är snabb eller inte!! Vet att du och några till är är gryma på cykeln!!! såååå det blir tufft!!!

PS: Max payne filmen var ok en 3:a av 5. Jag är annars fan av typ matrix filmer men tycker inte att dessa filmer håller måttet. Jag är inten tv-spelare så jag vet inte hur spelet är. Sist jag spela tv-spel mycket var när atari var stort någon gång på 80-talet!!! he he he.. får se om man uppgraderar sig själv när Iza blir äldre och börjar spela, då kanske man blir fast, till dess håller jag mig ovetande om tv-spelens dragningskraft!!! ses i mjölby Ola!!!

2009-03-18 @ 18:59:17
URL: http://www.gunnar.in
Postat av: martintrampar

Solsken o torr asfalt e inte helt fel du. Åtminståne inte på våren då man bara vill ställa sig och urinera bort leran från vinterhojjen. Eller e de bara jag som gör så??

2009-03-18 @ 21:39:16
URL: http://martintrampar.blogg.se/
Postat av: Sara

Nä du Martin, jag har också en sjuk twist att urinera bort leran, gör det hela tiden. Lovar. Lovar.

2009-03-19 @ 15:34:56
URL: http://saraskrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback