legosoldat

Vad fort det har gått att bli van vid löpning alltså. Första passet ger tamme tusa alltid träningsvärk oavsett hur kort det är men nu dröjer det nästan 2 mil innan ens låren börjar bli trötta. Som idag t.ex så körde jag och arbetskollegan ca 23-24 km och det gick riktigt bra. Naturligtvis tyckte båda det var skönt att börja gå de sista 200 metrarna men ändå. Vi avverkade ju ändå en dryg halvmara. När utförsbackarna kommer efter 2 mil och låren börjar ge smärtsignaler så känns det drygt att tänka att man bara är halvvägs på den kommande maran.

Senare idag så var jag och Saris på Marieberg. Vi fönstershoppade i massor och gick in i en hel del butiker som vi inte var inne i sist. När vi var inne i en leksaksbutik så kollade man självklart in de coola legobyggsatserna. Man har ju lekt med sjukt mycket lego som liten så det har en egen liten plats i hjärtat. Det var först när Sara skrek till bakom en hylla " vet du vad en platta kostar?"

En platt, men ojämn, platta för 70 spänn??
Hittade även denna billiga leksak?
 Star Wars i all ära men 800kr?

Nu ikväll har jag varit trädgårdsmästare på fritiden då jag skött om den trädgård som vi sköter om då ägarna njuter av Öland. Passade på att skörda så mycket jag kom åt. När jag kom hem blev det musli med färska hallon.

Hej hopp

Kommentarer
Postat av: Nina

Har ni varit på Marieberg nu igen?

Vad ska jag gör med er två? Mutor kanske?

2009-08-03 @ 08:41:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback