I Satans boende

Dagens träning
Satte kosan mot Sanatoriebacken i Ånnaboda idag. Kände mig uppvärmd redan innan första tramptaget då det verkligen är stekhett nu. 1a gången i backen klättrade jag bara upp för att inte bränna mig. Sen ville jag köra minst 4 ggr till men det blev 6 (inte sex). Varje gång i det branta partiet slängde jag i en tyngre växel och mosade på just där så det blev både anaerobt och styrketräning.
Svag medvind på Grävevägen gav bra fart hemåt och dagen slutade med dryga 2 timmar att bokföra.
Imorgon skall jag och jobbarkompismats springa/jogga i Ånnaboda med betoning på backe. Vi startar nog i Garphyttan och tar upp till storstenshöjden och sen kör vi så länge vi orkar.

"Trädgårdsmästare!? Åh vad skönt då får du vara ute hela dagarna" Fuck you säger jag. Jag tror jag vet vad man får göra om man hamnar i helvetet. Man får dra en tung vält över nysådda ytor i gassande sol. Det har jag gjort idag. Svettproduktionen startade kl 07:22 idag men det tangeras nog imorgon då vi innan kl 7 skall såga omkull ett träd vilket betyder HUGGARBYXOR PÅ och sen svettas utan bara f-n. Drack "bara" 3 liter idag men svettas nog betydligt mer men det är svårt att dricka mer. Sitter här vid datorn och bara fortsätter att svettas. Gargh!! 
När jag idag körde Buchern (maskinen till vänster i bild) så hade jag lurarna i öronen under de större lurarna och det spelades Sonic Syndicate och det syntes tydligt att jag gillade det för kollegan martin gick bara o flina åt mig.



Har hört många som har svårt att sova nu när det är så varmt men jag fattar sinte sjäv vad jag håller på med nattetid. För en tid sedan vaknade helt plötsligt i soffan. Tog med migen av soffkuddarna in till sovrummet men upptäcker detta och lägger den brevid sängen. Inatt så har jag bara fragmentsbilder men jag står i vardagsrummet och kikar mot klockan, tror hon var runt halv tre, jag går sedan och lägger mig. PÅ MATTAN. Vet inte hur länge jag sov där men när jag vaknar så kollar jag om Sara har sett mig men jag kom undan med skammen den gången. Nu väntar jag med spänning på denna natt som jag så personligt kan avslöja för er, kommer att innehålla svettningar. Japp, var så säker.

haj
Dagens tips: har ni vägarna förbi Rosalis Deli vid Aspholmen så kolla in deras toaletter, båda två. De var de snyggaste jag sett nånsin.

Kommentarer
Postat av: Tina

Testa kall blöt handduk på ryggen när du sover. Då blir du sval och sover bättre och slipper springs omkring. Å kamelpojke på jobbet kanske?



Det ökar stadigt med anmälda på gbb!



tjohej!

2009-07-03 @ 08:40:39
Postat av: Tina

Testa kall blöt handduk på ryggen när du sover. Då blir du sval och sover bättre och slipper springs omkring. Å kamelpojke på jobbet kanske?



Det ökar stadigt med anmälda på gbb!



tjohej!

2009-07-03 @ 08:41:04
Postat av: Syster

Tänkte precis samma saK när vi va på rosalie deli i veckan! satt där länge.. :)

2009-07-04 @ 17:43:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback