Blåbär, regn & fönstershopping


Ser det inte ut som det är strålande sol utanför?? Det spöregnade när vi satt i slalomföreningens starthus mitt i Storstenshöjden.

Vi gick en för mig helt ny stig upp mot toppen. På mitten var det nog ett verk av någon downhillåkare..
 Klicka på bilden för en förstoring. Väldigt fin stig som jag nog måste visa jobbarkompismats nästa gång vi tränar backe. Bara han hinner få iordning på sin hälsena innan fjällmaran.
Som jag säkert tidigare har sagt så blev det ganska mycket blåbär men de behöver några veckor till. Men jag bjussar på tipset: Storstenshöjden. Bara de starkaste orkar ju gå upp dit o plocka. Men det finns mycket annat man kan njuta av oxå. Som socker & koffein. Som cyklist måste man ju nästan pyssla med några droger och adrenalin är ju inte varje dag man producerar så då får det bli de enklare grejerna
 Ahh..en dag på Marieberg köpcetrum.
Det var så länge sen jag var där och nu är det ju nästan helt omgjort så det var en kul dag. För att inte ha några pengar att handla för så blev det ganska bra: 2 funktionella underställströjor, en adaptersladd till mobilen, mat till Öste, lite mat, en handväska (till Sara) (jo det är sant) samt åt skitmat på MC donalds. Där tyckte Sara att jag gjorde bort mig föresten. När vi gick in där bland alla matgästerna sa jag (lite för högt enligt S) "Hejsan alla tjockisar"

Nu har det mailats lite inför CX-tävlingen, lagats mat, pysslat om min andra kärlek Östergren och nästa grej på schemat är att snygga till hojen inför kommande SM i Falun där jag är ganska säker på mina placeringar.
Har aldrig tidigare i år varit säker på det men nu känns det på ett speciellt sätt. Är inte så egoistisk att jag tror jag åker hem med två guld kan jag ju säga. Nej det är ett getingbo i H30 det har jag alltid sagt och xc-loppet på fredag tror jag kommer att se ut ungefär så här: Tuff start, varv ett utkristaliseras en topp på 5 åkare, varv 2 oförändrat, varv 3 en fartökning av en åkare och två som jagar. På utgången av sista varvet är det en samlad trio som sticker ut men endast en åkare kommer solo kommer in mot upploppet. De andra två ligger avsvimmade med varsin blåtira ute på den ensligaste stigen.. :-)

Imorgon blir det sista pulshöjande passet innan min tempostart på torsdag kl. 15:02. Cross-country loppet går sedan dagen efter med start kl 15:30

Puss o kram och allt sånt där fjolligt

Kommentarer
Postat av: GT

Jag får redan nu i förväg be dig och HW om ursäkt för de kommande blåtirorna men jag får förmodligen en ganska svullen knoge, så svullen att jag knappt kommer kunna hålla i styret de sista kilometrarna.... he he he ;.)



Kram till hela fam från fam GT, IG och Iza



Postat av: ola

Det var exakt så jag tänkte...Eller?? Nu när jag gjort detta offentligt så blir det säkert så att vi tre ligger och slåss när JL passerar :-)

2009-07-12 @ 21:18:05
URL: http://cykelola.blogg.se/
Postat av: cykeltina

Ja det r ju skönt att se att du har din blygsamma framtoning i behåll...



Har paketet kommit fram?

2009-07-13 @ 11:34:14
URL: http://nyacykeltina.blogg.se/
Postat av: Nina

Marieberg?Här sliter vi häcken av oss för att locka fler besökare till city kärnan. Fastighetsägare, butiker och komunen lägger ner miljoner för att få ett mer tilltalande centrum och vad gör ni?

Äter dammsugare på köpcentrum!Fy faan för er =)

2009-07-21 @ 08:22:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback