Att sälja sig genom att snålköpa

Börjar med... Dagens träning
Var rätt trött idag så att köra ett tufft intervallpass kunde ha varit dumt. Klok som jag är tog jag istället en lugn förmiddag med lite städ, storshopping av mat och en hel del kaffe.
Det var först vid kl 18 nu i em. som jag började med armhävningar, olika sorters av sit ups ett tag innan jag gav mig ut på ett drygt 30 min lång joggingpass. Det var skönt trots att regnet strilade ner. Blev att runda naturens hus, in i Rynninge och sen hem. En runda på kanske 5-5,5 km. Bra stretching på det för att sen använda dagens shoppingprodukt...

Dagens shopping
Har gjort samma misstag om och om igen. Snålköpt och sen ångrat mig. 2 ggr har jag köpt hörselskydd med radio som väldigt snart gått sönder. Vattenkokare som pajjat. En dammsugare som är kass. Men idag valde jag inte den billigaste produkten när jag inhandlade en stavmixer för 299kr. Fanns ju en för 199 oxå.. 
Sara dissade den direkt men ångrade sig snart då hon premiärkört den och skapat en smoothie med banan, lite proviva, yogurt och lite musli.
Efter dagens träning blev det en liknande smoothie fast med frusna blåbär/hallon. Snart är bärsäsongen här så då blir det mera sånna där drinkisar.
Förresten har ni gjort sambuca-milkshakes? Oj det var länge sen... Mjölk, vaniljglass, is och spriten sambuca. Kalasgott.

Dagens bitterhet
Satt just och kollade in sportspegeln. Ca 5 sekunder från Tour de France. Det får man väl vara nöjd med :-( Visades väl ca 5 minuter från ÖSK-AIK och där fanns det ju inte ens en vinnare då det slutade 1-1.

Funderat vidare på den där fjällmaran 8e augusti... 10% lutning kilometer 2-7..Mattsabacken skall visst snitta på 8%. Fy fan. Sen hittar man bilder som denna:


Jo tusan vad peppad man blir.
hej hopp. Imorgon är det äntligen måndag.

Kommentarer
Postat av: Patrik Paulsson

Det kommer gå fint Ola!



Jag har som sagt sprungit flera av sträckorna och de klarar ni galant. Inte omänskliga på något sätt. Det gäller bara att hitta sitt tempo.



På tal om startbacken på grusväg. Den är fin! Där har du världens möjlighet till att göra en äkta XC-start! :-)



Fast då blir det 40 jobbiga km....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback