Rent hus. Inge skräp, fruntimmer eller alger.

 Min morgontrötta tjej ligger ned här men hon stack ut på ett träningspass i förmiddags. Det var svårt att motivera sig till att inte träna själv idag då kroppen känns bra. Imorgon kanske...

För att undvika "catfight" så släpptes min andra tjej ut när Sara hade åkt. Hennes hem skulle ju städas.
halvtömt. så ser det ut i badrummet när vattnet slangas ur
svårt att se men bilden ska vridas.
 Klart! En ny växt samt lite nytt sällskap i form av en mal och en algätare (nej det är inte samma sak).

Imorgon blir det någon slags träning med jobbarkompismats. Hade ju tänkt att vila fre, lör och sön i tron om att snöröjningen skulle vara så slitsam oxå men nu verkar det som om det inte blir någe plogning. Dessutom blir det vila på måndag oxå då jag tänkte gå på ett möte som rör framtiden i Ånnaboda vilket kan vara intressant så imorgon kanske det blir invigning av mina nya stavar.  Är det för milt väder så blir det nog ett löppass. Har blivit ordentligt motiverad av all skidåkning på tv idag. Ferry, olsson, bergman, södergren. Ja svensk skidåkning är väldigt kul att kolla på nu.

Nä nu skall en gammal, gammal hylla rivas. Mkt i hemmet idag.
hej hopp

Kommentarer
Postat av: Tina

Sååå kom den vidriga hyllan ner nu då? Vart det nåt annat kul i stället? hälsa lilla paddlurkan från mig, här hemma är det numera djurtomt. Känns jäätekonstigt att vakna och gå upp utan att ett enda litet djur piper eller plaskar eller jamar och vill ha uppmärksamhet men NEJ nu får det lov att vara nog ett tag.



HAre


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback