Sömndrucken bakom ratten

Skulle kunna fota sara och hennes nya pojkvän och lägga upp här. Ja du läste rätt. Hon och Neo sitter i soffan och myser.

Chefen beordrade in mig för plogning kl. 02:00 inatt och då hade jag sovit 2,5h innan. Det var några nya ställen på plogningslistan och mycket snö gjorde att jag inte kunde byta till sandningsaggregatet förrens kl 14 nu i eftermiddags. Alltså efter 12 timmars körning. Då hade jag varit en trafikfara i ungefär en timme. Shit vad trött jag var på slutet trots att jag spelade hög hårdrock i hytten. Jag åkte till ett prioriterat ställe för sandning innan jag blev avbytt (tack o lov) så en annan kille kunde tänka klart och sköta sandningen på de ställen jag plogat.
Lite olustigt de där att bli så trött att hjärnan beter sig som om den vore full i korta ögonblick. Ena sekunden kör man fokuserat sen nästa sekund noterar jag inte om jag kört mot rött eller grönt i korsningen. Tydligen såg jag exakt så trött ut som jag var för några kommentarer av kollegorna i omklädningsrummet var "sovit nåt?" eller "shit vad trött du ser ut"

Har slöat lite framför en favvofilm "The Kingdom" ända tills Sara kom hem med katten Neo. Han verkar ha en schysst attityd trots att kommit till ett helt nytt hem. Mer nyfiken än rädd men kan redan slappna av. Normalt när jag bloggar i här i cykelrummet pratar Sara med mig på distans men nu är hon helt tyst. Märks att hon har sällskap där ute :-)

Hade hoppats på en kortare arbetsdag idag för att hinna vila upp mig för ett konditionspass men kombinationen 13 h jobb och sen ett flåspass är inge bra så imorgon drar jag direkt till klubbstugan efter jobbet så man hinner pressa in ett antal flåsisar denna vecka.

För en tid sedan beställde jag en löjligt liten beställning från dealextreme.com i Kina Den var på ca 7 dollar inklusive frakten hit. En liten lampa för styret, LED-ljus, drivs av 4 st AAA batterier, lamphuset är i metall. Fäste för styret. 7 dollar är ju under 50 spänn för en lampa som här hemma säkert hade kostat från 199kr o uppåt. Visst kan du hitta liknande ljusbild för 50-60 spänn på biltema men inte den kvalitèn. Ska ni beställa från sidan så var beredd på låååång leveranstid. Tror de skickar det med roddbåt. 


Undra om jag ska lägga mig snart? Klockan är ju ändå kvart över sju.

Kommentarer
Postat av: GT

TRETTONDAGSRACET MTB XC/CX TRÄNINGSRACE

Öppen Träningstävling onsdagen den 6/1-2010. Samling vid gymnastiksalen på campus roslagen i Norrtälje. Samma ställe som CKN´s MTB BANA. Samling kl 10:30 för att köra mastervarv. Gemensam start kl 11:00. Tävlingstid flest varv på 60 min. Klasser: 2 klasser/Herr och Dam klass. Racet kostar inget, inte heller fikat eferåt. Varmt kaffe & bulle/kaka bjuds cyklisterna på efter racet. Bana-info: Banan är kort ca 1-2 km beroende på väderförhållanderna, underlaget är lätt och slätt och man kan köra banan på crosscykel men mtbcykel rekomenderas. Ganska kuperat, tight och kurvigt bana.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback