Mörkerkörning is da shit

Måste börja med jobbsnack idag. Dels för jag sitter och väntar på det samtal som säger när jag skall börja ploga snö. Börjar hellre kl. 23 än kl. 03 kan ja ju lugnt säga. Morgontimmarna är värst.
Sen har jag fått göra en ganska ny och mindre fysisk jobbig uppgift idag (jämnfört med gårdagen). Jag har dragit kabelrör och elkabel på tre olika vid Baronbacken. Ett samarbete mellan Back Up, EAS och TT. När det skall klaffa mellan flera olika firmor är det sällan det klickar men idag gjorde de det. Trots att ÖBO kom med ändringar i sista stund.

Dagens träning
Vad konstigt det kan vara. Igår var jag inställd på 4x4 intervaller men bara den första fick ju bra betyg. Idag var siktet inställt på samma 4x4 fast löpning i snökaos. Vad blev resultatet?? Jo 5 stycken klockrena 4or. Mådde rätt bra efter intervall nummer 4 och visste att jag skulle hinna med en till innan entrèdörren hemma.
 Tror att de största anledningarna till dagens pass med bättre kvalitè var mörkret, vilan och motivationen. I mörkret (o framförallt löpning) är det mkt svårare att kolla på klockan. Det är bara att köra tills den piper. Idag vilade jag ordentligt. Det är inte vilan som är avgörande i dessa intervaller utan sammanlagd a tiden i högintensiva fönstret. Sen var det ju "hämd" på kroppen sen igår samt att tankarna nästan jämt flyger till nästa säsong då segrana ska skördas :-) Jo då så att...Har bytt licens till D 30.

Ska nu maila lite som kan ha stora inverkningar på nästa års cykelsäsong.

Hej hopp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback