second place is first looser

Inga bilder idag heller. Sorry.

Kände mig bra i benen idag och gasade från start för att se hur pigg den totale ledaren Salomonsson var men han var minst lika pigg som mig för han lämnade mig innan dagens första etapp var klar. Under den mer leriga 2a, eller SS7 som den heter, sträckan så började något låta från min hoj. Det lät precis som om man har kört ett långt lerrace och sen inte servat cykeln på några dagar och sen börjar köra igen. Lite pga det och att jag inte skulle kklara av att köra ifrån Micke med 5 minuter så slog jag av på farten. Min vetskap av att hela drivlinan är sliten och att jag tävlar utan en kedjebrytare gjorde att jag hellre säjfade (va??!) än att dra tungväxlar.

Sista etappen är en ca 5 km lång i centrala, kuperade, fina Visby. Ut och in genom muren och genom ett glasblåseri och  en nattklubb. Annorlunda.
Efter målgången så bjöds det friskt på kaffe, bullar, bananer, godis och...håll i er nu. Kräftor! Japp. Jag undrar ju vem f-n är sugen på det efter målgång? Jo Micke tydligen. Ush!

Nu på eftermiddagen har vi sett filmen Iron Man. Cooool! och nu har ihoppackningen börjat för tidigt imorgonbitti går färjan hemåt faslandet. Hoppas vi inte krockar.

hej hopp. Nästa blogg blir med bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback