Jävla ungdomar + en fräckis

Imorgon är det dax för den återkommande traditionen (det är väl det som är traditioner??) att köra Finnmarksturen. 11,2 tråkiga mil med preparerade stigar och för mkt grusväg men ändå så står jag där år efter år. Förra året var dock ett avbrott i min långa svit då jag hoppade runt på kryckor pga en krash 2 dagar innan. Imorgon blir det min 14e eller 15e gång jag kör FMT och jag ser fram emot de förändringar på banan som jag hört ryktas om.

Idag har jag jobbat hela dagen vid Örebro universitet och det har varit en händelserik dag. Först fick jag reda på att min sprut-tjej i dammen ändrat färg över natten. Tror att det var vattenlösligt som tur var.
 
Här ligger hon ner och hur vattnet kan vara kvar så där på sidan fattar jag inte... :-)

Sen kom syrran och berättade att hon krashat en ruta när hon gick och trimmade gräs. Rutan var lite av det större slaget..


jäkla ungdomar så de håller på. Vad är det för fel på nylonlina och en bit harts??

Idag så handlade jag två nya klingor till hojen så imorgon blir det ett långt och hårt test om grejerna funkar ihop. Robban som skulle genomföra sin 30-års present imorgon genom att försöka trampa de 11 milen men "oturen" haft gett han en början till halsinfektion så där dagen innan. Otur.
3 skåningar tittade spontant förbi på fika idag oxå när de var på väg mot Ludvika. Eller Maria är ju inte skåning men hon bor ju ihop med en så hon stämplas som det ändå. Hon, Patrik & tim var det iaf som kolhydratsladdade med biskvier och wienerbröd här innan jag började meka.


En fräckis
Den lilla flickan åker bil ihop med sin mamma då helt plötsligt en dildo kommer flygande emot framrutan och studsar iväg. - Vad var det?  frågar hon nyfiket. - öh... det var en insekt säger mamman snabbt. Då svarar flickan:
-Oj vilken stor kuk den hade.

Imorn ska jag ha kul en bit längre ned i fältet med alla motionärer. Ja som Patrik :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback