bildlänktips

Jag är inge datasnille. Nu finns det två sidor på nätet med roliga och fina bilder men de går inte att spara ned och visa er här.Gå istället in på länkarna nedan och njut.

Roliga bilder från sista stadsetappen på GotlandBikeBattle där man bl.a. cyklade genom en pub där en smal brant trappa med endast tre trappsteg, räcke på sidan och en tvär kurva direkt efteråt har skapat en hel del roliga bilder. Som tävlingscyklist tyckte jag inte det var så farligt men motionärerna hade väl övertro på deras förmåga att cykla

Länken:
http://wombat.to/bildspel/gbb_dag_2/

Nu har äntligen bilderna dykt upp från fjällmaran. Dessa bilder är inte lika underhållande men otroligt vackra. Jag tycker de ger en bra och rättvis bild över terrängen och deltagarna. Önskar att jag kanske sett gladare ut men lite plågad var man ju...

Länk:  http://vertex.cx/VasqueFjallmaraton/img/Galleri2009/

Hej på ett tag. Nu ska jag till gymet.

Kommentarer
Postat av: Annika

VILKA läckra bilder från fjällen! Gud vad sugen jag blev - kanske kanske i framtiden skulle jag kunna göra nåt sånt... :)

Postat av: ola

Ja det tycker jag du ska prova nångång. Verkligheten slår bilderna. Jag lovar. Lycka till på tjejmilen, de kommer att gå strålande.

2009-08-18 @ 20:29:10
URL: http://cykelola.blogg.se/
Postat av: martintrampar

Dom där trapporna måste varit älskade av dom tekniskt vassa motionärerna.

2009-08-19 @ 16:35:18
URL: http://martintrampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback