New ideas on the block


Ja denne
bloggare var det som dök upp igår med sin fru Anna. De hade med sig rosèvin men beskrivningen "lite hembränt blandat med saft" stämmer rätt bra. Usch! Tur man hade lite rött vin själv från Robbie Mcewen-land.
Massa mat, massa prat och vips var klockan halv tolv. Det är väldigt sent för en som mig som normalt börjar gäspa 21:30.

Idag var det tipspromenad igen med gamlingarna vid stadsparken. Behöver inte säga så mkt mer än att SE FILMEN.  Den har jag förresten klippt ihop i mobilen min. Är grymt nöjd med min Nokia 6220 classic. När jag t.ex testade mitt VO2max så fick jag exelfilen överförd direkt till mobilen då flera officeprogram går att använda i den.

Träningen idag
Ett till konditionsblock är planerat innan tävlingspremiären och det startade jag idag. Körde med Sara på släp mot mattsabacken där 5x4minuter avverkades. Jag startar där den snidade gubben i trä står för då blir intervallen i de brantaste partierna i backen och då är det inga problem att pressa upp både flås och puls. Lägsta pulssnitt var 169 och högsta var 171 så det gick väldigt jämnt och bra.
Då backen planar ut lite längre upp så blir man tvungen att växla upp eller höja kadensen men jag gillar bättre att bara tugga på i samma sköna (va?? ) gång hela tiden.
Sara körde en intervall mindre och fick därför ca 5 minuters försprång hem. Det trodde jag att jag skulle plocka in lätt då hon förvarnat om att hon inte kände sig så pigg. Vi hade sned medvind hemåt så jag började bomba ordentligt och låg på "dyngen" mer än halva vägen men såg ingen Sara. När jag passerat Ekers kyrka och såg utkanten av Mellringe så började jag ana den cyklande ryggen. Vid golfbanan kom jag ikapp, lite lagom mör i benen. Inte så pigg!! Ja ja..

Lågt blodsocker hos båda åtgärdades med O´boy och syltmacka. Sen stretch, dusch, mat för att åka till Martin & Anna och såg sista 3 milen på Flandern runt. Skönt att höra Adansson & Vacchi igen.

Hem för matlagning och cykelvård och nu.....SLAPPA!!!! 

Kommentarer
Postat av: Johan

Bra sågat i mtb-spåret. Håller dock inte med dig om snön, det var ju nära nog snöfritt i hela spåret i lördags, frånsett ett par backar i nordlig riktning.

2009-04-06 @ 10:19:43
Postat av: ola

okej. det var i just de backarna jag var så bra besked. Tackar

Postat av: Lina

Hej Ola!



Japp det är lifestyle jag åker med! Ska hälsa till Pia när jag ser henne! Så himla härligt att vara här! Cykling är livet! :-))

2009-04-06 @ 21:28:28
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback