Äntligen!

Hade kunnat cykla idag men bestämde mig för vila. Varför då? frågade sara. Jag har ju inte vilat sen i Onsdags sa jag. Inte jag heller sa hon. Det är väl här rutinen (eller är det åldern?) kommer in. Benen var trötta igår trots bra wattsiffror och ibland måste man ju vila. Det har jag lärt mig. Försöker att släppa den press jag känt förut när jag kört elitklass. Då blir det dagar som dessa. JAG HAR INTE LUST IDAG!

Arbetet
Inge att anmäla. Slipat. Tvättat Willen då någon kanske ska köpa den imorgon, skruvat bort dragkroken på den bil jag slipat på då det är ännu mera som ska slipas imorgon. Men bara lite till sen ska jag spackla och lacka. Rätt kul men inget jag skulle vilja jobba med.

Ikväll vankas det förfest här. Sara + 3 tjejer och en manlig klasskamrat. Det ger siffrorna 4-2 och jag hoppas iaf en av dem sover hos mig inatt....

Ni småbarnsföräldrar kan kolla in denna
blogg angående sex...

Hej hopp
Imorgon skall det bli ganska korta intervaller på TC.

Kommentarer
Postat av: Henke HULKEN Ögren

Ta det lungt med alla tjejor i lägenheten !



Min kära syster pratar om något läger som du har fixat till,,me want more info om det för i will maybe åckså vara med and play cykel med the big boy ola!

Postat av: Lina

Hej Ola!



Nu har jag kollat in dina bilder från Mallis, ser så himla härligt ut :-) tänk att jag snart sitter på planet ner, det känns så overkligt!!

det blir cykellycka i 2 veckor!



Ha det så bra!

Lina

2009-04-01 @ 21:42:55
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Postat av: ola

henrik: Mail på väg...



Lina: Hoppas ni får bra väder o tänk på att det är kallare i bergen, för till bergen måste du minst en gång.

2009-04-01 @ 21:52:44
URL: http://cykelola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback