all mat kommer att göra mig tjock

Ni som inte ser/såg matchen SWE-USA missar en jäkla händelserik match. Färjestads keeper Jonas Gustavsson är ju ett monster!

Jag kollar inte på så mkt på sport eller idrott om det inte är våra olika landslag som svettas. Hockey är nog favoriten då det intensivt och roligt.
Träningsmässigt blev det gym idag. Körde väldigt effektivt med kort vila mellan seten. Fokus låg på benen men då beachen 2009 närmar sig slängde jag in lite biceps och bröst oxå.
När jag kom hem hade Sara lagat mat " Det blir lammkött, din favorit" sa hon o flina.... O gott var det. Potatisgratäng hade hon slängt ihop oxå.
Imorgon på valborgskvällen så blir det grillning hos Saras farmor/farfar vilket betyder MAT!!!! Ingen går hungrig från den delen av släkten.

Inte ett enda kort idag men jag kan säga så här. Vi jobbar återigen hos elbolaget EON och vi fakturerar dom per timme och med tanke på min senaste elräkning från dom så blir det inge stress imorgon. Det har de råd med...

Måste berätta om lite cykelskvaller..
I en tävling för inte så länge sen ville markägaren (sveaskog) ha 5000 kr för att låta cyklister köra i deras skog. Snålt om ni frågar mig men iaf... Arrangören sa då de kunde på synas på nummerlapparna som reklam och då kvitta kostnaden. Det gick de med på. Arrnagören fick även Sveaskog att betala kostnaden för nummerlappstryckningen!! Undra vad sveaskogs ekonomer sitter och funderar nu... :-)

Go natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback