Väggen Allan.

186116-118 Kanske en av de konstigaste och fulaste bilden på mig någonsin. Fler bilder finns på www.sportklungan.se

Blir bara en jättekort bloggning nu då det finns massor att göra här hemma nu. Kaos i vardagsrummet pga ett jätteakvarium, hemkommen från tävling med jätteskitiga saker så som cykel, skor, kläder. Allmänt stökigt här hemma och sen har vi oxå hunnit med ett kaffebesök av Sara och hennes far. (den unga Almbytalangen har fått sin sponsorcykel...)

Idag var det tävling och det gick väl bra. Om jag skippar att låta prestationsångesten komma och ta mig så är jag nöjd. Gick ut lite för hårt, fick en jäkla syraskuld som försvann nånstans runt 17-20 km sen gick det fort och bra. Ända tills det var ca 6 km kvar av de 81 km som loppet var då blev mina ben trötta. Lite för trötta så jag inte orkade cykla uppför den sista backen utan gick långsamt och frågade typ alla på sidan av banan om det var lugnt bakåt. Tror inte detta berodde på att jag inte är tränad för 81 km långlopp utan helt enkelt att fredagens och lördagens träningar har varit lite för hårda. Jag blev åtta vilket är den bästa placering jag har haft på detta lopp och det finns mera detaljer att skriva om men det får bli någon annan gång. Som teaser kan jag nämna det så här: Oscar, lös sadel, reklam för GBB, sponsorcykel mm.

Nu ska det hängas tvätt och imorgon ska jag ut med mina syskon till farsan som bor ute i skogen. Där ska vi nog grilla tror jag. Kameran åker med så får vi se om det blir någe fotat.

Hej så länge

Missade ni sportspegeln nyss på tv?? kolla in den på nätet då för så här mkt tv-tid har inte mountainbike fått på länge...


Kommentarer
Postat av: Köötraketen

Starkt jobbat Mannen. Hatten av och stort grattis. Ps. Hårda pass fredag och lördag!? Har du testat o vila nån gång? Maniac.

Postat av: pernilla

Grattis o kanon bra kört!lycka till i helgen!mvh fam fagerhill

2008-05-19 @ 21:45:19
Postat av: Voigt

Där vart du allt glad när du såg mig & Emma med flaskor :)

2008-05-20 @ 11:29:42
Postat av: ola

Ja Voight. Du ser ju att det strålar glädje om mig på bilden :-)

2008-05-20 @ 19:40:17
URL: http://cykelola.blogg.se
Postat av: Öijer

Jag säger då det. Det där är bland dom snyggaste bilderna tvåtusenåtta. Satan vilken hunk!

2008-05-22 @ 23:16:16
URL: http://www.henrikoijer.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback