Jobbet förstör min träning!

186116-117 Pröva att gå nedför i en likande trapp som denna med en tung mursten i famnen. Upprepa ca 20-30 gånger. Känner du inget i låren dagen efter är du ordentligt vätränad förmodligen. Jag var det inte.
Jag har förresten varit med och tillverkat trappan som ni ser på bilden. Idag har jag dock sprungit fram och tillbaka med gräsklippare. Träning det med.

I Tyskland kan de tillverka öl. På vissa håll är det rätt duktiga med. Bilindustrin har de även lyckats rätt bra med. Turista hit till Sverigen och ibland köpa upp våra sommarstugor kan dom oxå. Jag vet något dom inte kan och det är att leverera min beställda cykel. Jag vill verkligen spy galla på dom just nu samtidigt som jag sitter inne på mer info än vad jag egentligen får delge här. Piss o skit är det iallafall för mig som konsument.

Hur står det till med hälsan då? Jo tack. Skulle ut ca 2,5 h på racens men det hann börja regna och sån diciplin har jag inte att jag kan pressa ut mig då. Det blev att damma av mina sköna joggingskor. Något som är mindre skönt när det gäller löpning/jogging är  "kroppsegna substanser" kan vi säga. Att man efter några kilometers studsande känner sig nödigt och sen eskalerar det bara. Till slut funkar inte stegtekniken längre och man bara MÅSTE göra något åt det. Detta gäller inte bara mig utan jag vet åtminstonde två joggare till som får dessa panikögonblick.
Jag körde ca 13 km idag och 45 minuter av de 1:05h körde jag på en puls av ca 80-83 % av max. Jag klassar mig nu som frisk igen och det är skönt. Nu skall kroppen väckas upp inför helgens långlopp. Hoppas inte det regnar imorn för jag vill köra ett lagom långt men ett jäkligt tuff pass i Kilsbergen.
Nu ska jag vara social med snorTina. Det är jag för sällan säger hon.

Chipp!

Kommentarer
Postat av: Patrik

Kan det vara Mursten/Byasten från Starka Betongindustrier AB? De har jag sommarjobbat med att tillverka i 6 år, vet väl hur det känns att bära på dem i skiftarbeten, 30 kg stycket.. Bra extraträning!

Slit nu inte för hårt inför helgen! Vi hörs

/Patrik


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback