Dag 13- Fritolkad summering

Sitter här i lobbyn/baren och sippar på en sval kolhydratrik dryck gjord på humle, malt, jäst och vatten. Ja vad ska man göra när recoverpulvret är slut, och jag lika så....

Dagligen så sätter sig många av motionärerna här nere direkt på den lokala kvarterspuben efter att de har kört dagens pass. Ja menar alltså direkt efter med hjälmen på 3/4 och både utsvultna och svettiga. Det enda jag själv vill göra är det samma som jag gör hemma. Fylla på med snabba kolhydrater, strecha och sen duscha. Om jag sedan efter det skulle vara ölsugen så skulle jag kanske gå dit men inte direkt. Så låter det nu men om ett par år gör väl jag samma sak och någon annan ung pojkspoling bloggar på samma sätt som jag.
image87
När jag och Tina ställde ner våra cyklar i cykelförrådet efter dagens pass så stod detta landsvägshjul lutad mot en vägg och jag kunde då inte fatta vad det tillhörde för hoj. Skivbroms på en lvg-hoj är ovanligt bara det och är sedan skivan så jäkla stor som denna så börjar man undra? Vad gissar du på?
Dagens pass blev detta träningslägers sista och då dödade jag de allra sista muskelfibrerna som levde. Nämligen de snabba. Spurter, stötar, (döds)ryck och naturliga intervaller och passet var inte längre än ca 1,5h. Alldeles lagom för att hinna ta ut lite cash, äta en bocadillo på stan, packa ned cykeln med vemod.... JAG VILL INTE ÅKA HEM!!
Samtidigt kan man göra det med gott samvete då detta har varit ett grymt bra träningsläger med mycket timmar, svett och inga tårar.
SUMMERING: Har kört 47 timmar här nere.
                         Då har jag hunnit med 135 mil.
Jag kunde ha jagat mer mil och timmar men samtidigt ville jag ju ha kvalitè oxå och jag har ju kört lagtempo, klättrat mycket, kört intervaller för syreupptagningen. Fick ett tips av den gamle bersgeten Kjell Nilsson att på deras tid körde de mycket på tröskelpuls i bergen och han vart ju bra på det så det har jag härmat ganska friskt.
Finns nog bara en sak som grämer mig lite trots att jag inte trodde det skulle göra det. Min slangexplosion på tävlingen i söndags. Hade vart kul att se hur lång mina ben hade räckt.

Hur kommer det att bli att ställa om sig till arbetslivet hemma då?? Ja vem dukar upp buffè-frukost med minst 8 sorters fikabröd bl.a. stora chokladdonuts? Vem städar rummet dagligen när jag är borta? Vem plockar undan och diskar talrikarna? Vem hälsar glatt när jag kommer genom dörren varje dag?
Jo det måste väl bli Tinas uppgift va?
Finns ju mycket annat att se fram emot hemma.....som snö, räkningar och arbete.....

Jag hoppas oxå att de andra elitåkarna i Almby IK får ett grymt träningsläger i Italien. De åker idag och jag hoppas de får lika bra väder som vi har haft här. En regnig dag av 13 möjliga. Kört hårt.

Checkar ut imorgon förmiddag efter att ha laddat magen lite extra för morgondagen blir den längsta av dem alla de senaste två veckorna... Suck!
Hej så länge, vi syns snart. Tyvärr...

Kommentarer
Postat av: Peter

det där hjulet såg sitta på en tandem utan för hotell janeiro i morse


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback