Ring så spelar jag.

Nu har jag fått en tupp i halsen, gammalt uttryck av en snart gammal man.

Har egentligen bara en dag att rapportera om men den har varit så lång så det känns så rätt att få bort lite från närminnet genom att blogga lite. Det känns viktigt så här när man "är mellan två jobb" (arbetslös) att inte sova för länge på mornarna. Tog en kort promenad med Tina till jobbet imorse för att sno åt mig en rykande färsk Metro till morgonkaffet. Hade ett möte med en sponsor på förmiddagen och det känns lite jobbigt att jag måste vänta två veckor på deras beslut men samtidigt kan det vara värt det då det är rätt stort och kan komma att påverka hela min säsong.
Stack sedan ut och trampade lite. Stod i valet o kvalet om jag skulle sticka till klubblokalen och köra inomhus samt provspela den nya stereon som står där eller om jag skulle passa på att köra utomhus. Det blev det senare då det blir lite extra tid i träningsdagboken. Jag ville testa kroppen om den var beredd att köra lite högintensiv träning efter att jag förra veckan snorade och hostade massa slem (bild nedan) Den var oförberedd men klarade uppgiften med godkänt betyg men nån timme efter hemkomst så kom en jobbig torrhosta, modell "efter prologen på Borlänge tour".
Det fick bli en sväng till Mattsabacken där jag körde 4 minuters intervaller och det var annorlunda att köra dom där istället för på spinninghojen. Det behövdes lite mer vila mellan intervallerna för att få bort syran ur benen. Att bara rulla sakta utför ger ingen vidare cirkulation i benen så trots att pulsen sjunkit när man var nere på platten igen så fanns ju detta gift kvar i musklerna vilket gjorde efterföljande intervall till en plåga. Lärde mig dock knepet till den sista.

Pressade sedan på hela vägen hem på banvallen som är ett ojämnare alternativ till asfaltsvägen som går brevid. Det blev en drygt 20 minuter lång intervall hem på 85% av maxpuls för er som gillar siffror. Var uppe på 99% av max i den första intervallen i Mattsa men det var garanterat några kaninskutt av hjärtat för det gick snabbt ned till 91%.
Detta gläds jag åt just nu: Har svårt att bestämma om det är syltad ingefära eller DVD-boxen Hipp Hipp som rullar här hemma imellanåt. Båda i kombination är kanske bäst...får prova det imorn. Ingefära sägs förresten vara naturens Viagra men jag äter det för det är gott. JAG LOVAR! 

Appropå imorgon då tänkte jag köra en distanstur och jag gillar att se bilder på andras hemsidor och bloggar så ni som läser detta ikväll eller imorgon förmiddag fram till klockan 10 får önska bildmotiv som jag ska fota. Ni kan vara helt anonyma om ni vill. Detta kommer kanske att påverka valet av destinationer som jag måste ta mig till men jag lovar ju inget. Önska på. Jag tog faktiskt med kameran på dagens pass men den låg orörd i fickan då jag inte kände för att fota nåt, allt kändes så tråkigt, ointressant, men imorgon ställer jag upp för er.
hej hopp hipp hipp


Kommentarer
Postat av: Jennie

Jag önskar en bild på en brun fin ko med stora ögon... Puss i påsk...

Postat av: Jennie

ps Jag vill vara anonym... ds

2008-01-22 @ 18:54:17
URL: http://nogg.se/jew75
Postat av: ola

Självklart får du det. Fortsätt att ha den där påsen över huvet när du vistas utomhus så....

2008-01-22 @ 19:22:55
URL: http://cykelola.blogg.se
Postat av: Niclas

Kan ju försöka med en släntbjörn på bild :)

2008-01-23 @ 07:59:08
Postat av: Henrik

Jag vill ha en bild, tagen av dig, på Kinesiska muren.
Se så, ut och fota!

2008-01-23 @ 07:59:38
URL: http://www.henrikoijer.com
Postat av: Henke

Hoppas du inte hunnigt ut ännu !!
För jag vill ha en bild på dig när du har slut på socker i kroppen dvs är tomm , hoppas dagens timmar räcker till det !!
Annars vore väll en fjäril ett bra motiv !!
/Henke

2008-01-23 @ 09:09:21
URL: http://www.henrikogren.blogg.se
Postat av: ola

okej, dax att byta om. En kinesisk mur, en fjäril, en brun ko, en släntbjörn. Hade ni inge svårare?? Resultat kommer i eftermiddag. Hej hej på en stund.

2008-01-23 @ 09:38:10
URL: http://cykelola.blogg.se
Postat av: lilleskutt

ser fram emot fina bilder nu. Jag ser också fram en träningsrunda med pulsklocka på freda. Har inte haft tid o springa nu på hela veckan!!! Mamma kanske e med oxå...går det bra tror du?
SES imorrn kram kram

2008-01-23 @ 11:02:46
Postat av: Jennie

Du menar spypåsen... den har jag inte över huvudet den har jag bara med mig ;)

2008-01-23 @ 11:41:13
URL: http://nogg.se/jew75

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback