Lösgodis,bottenrekord och rödvin.

Ahh, livskvalitè! Sitter här med ett glas druvjuice av den röda sorten som en riktig italiensk cyklist. Rött är inte bara nyttigt på grund av antioxidanterna utan om man skulle fastna i en blåskontroll så syns det ju inte i ett blodprov. Det vita vinet späder ju dessutom ut hemokrotitvärdet så rött är det som gäller som idrottsman.

Idag var det ett kort distanspass på dryga tre timmar som gällde och ni som har varit utomhus idag vet att det har blåst ordentligt. Det blev ca 85 km med Andreas W och den totala snitthastigheten blev väl runt 26-27 km/h men två inofficiella rekord slogs under passet. Det ena efter bara ca 30 minuters trampande då jag hade 150 i puls med en hastighet av 13 km/h på det plattaste ställena av närkeslätten. Efter 1:45 min så vände vi kosan hemåt mot Örebro och vinden byttes till vän istället för fiende. Där någonstans mellan Viiby och stan noterades hastigheten 42km/h med pulsen 97 slag/min. Flera gånger under dagens pass så fick vi även luta cyklarna mot vinden för att inte hamna mitt ute i vägen. Bilisterna måste ha trott vi var fulla.
För första gången någonsin hade jag dessutom med mig lite annorlunda cykelkäk i bakfickan. En påse med resterande lösgodis som någon (gottegris) köpte när vi handlade igår. Det funkar så där att med vinterhandskar fippla upp godis ur en halvfuktig godispåse i papper men man lär sig så länge man lever.

Om jag söker någon mer sponsor så måste det bli hos Jack & Jones för jag kan inte gå in där utan att hitta något snyggt. Japp nu är det verkligen min feminina sida som är framme (rödtjut o mode) men kunde inte det vara nåt? Malin Barygard och HM, Ola Hellström och Jack & Jones?? Nähe, kanske inte det. Arbestlös som man är spenderade jag gladeligen 500kr där innan jag vandrade hemåt, inte bara för det var en blondin till kassörska utan även tröja och jeans var snygga.

Mitt hittegods i firmabilen för ett tag sedan, DVD:n Platt mage, stark rygg, fick gå en vända ikväll. Min rastlösa lillasyrra var även med och körde och det var extra kul för hon hade så dålig kordination. He he.. Den börjar så löjligt enkelt med "tant"-uppvärmning men jäklar den blir tuff för magen på slutet.

Idag dök nya numret av Runners World ned i brevlådan. Fick genast dåligt samvete för att inte mina löparskor används så mycket. Måste ta tag i det igen för nu var det ca 2 veckor sedan jag ens joggade. (jag är en dålig människa)

Nä nu måste jag börja ladda för veckans höjdpunkt. Lets dance!!
Ciao

Kommentarer
Postat av: Milla

Fan va PINSAM du är och erkänner att du kollar på den där jävla TANT tränings dvd:n...och dessutom ligger på golvet som en fjolla & gör övningarna & tvingar din syster att va med för att det ska låta betträ!
Pinsama OLA !
Skärpning , du är cyklist inte nån aerobics instruktör? *fniss*

Postat av: ola

Oj. Ni andra som läser detta ska veta att jag skällde ut Milla efter noter efter detta ovanstående inlägg.

2008-02-22 @ 21:02:39
Postat av: Henke

Smågodis , Aerobics, Lets Dance , klädshopping ....hmm förut var jag orolig för att du spelade mycket tv-spel vad jag är orolig för nu kan du ju kankse fundera ut själv !!!!
Hur som helst har jag ännu inte fått någon kopia på den där dvd filmen !
Kör hårt OLA !
/Henke

2008-02-22 @ 21:10:48
URL: http://www.henrikogren.blogg.se
Postat av: cykeltina

bara för att klargöra, Gottegrisen är Ola. Jag har godisförbud till jag fått ordning på maten. MEn snyggt att liksom inte helt erkänna att han är en sån grym sockersucker som han är.

2008-02-22 @ 22:49:05
Postat av: Jennie

Hej vännen !
Jag vråldiggar din nya sida... Men färgen på texten är ju snorgrön... är det för att vi aldrig skall glömma dina otroligt beskrivande bloggar så fort du är lite snorig... vad är det med karlar och deras förkylningar.... Puss i Påsk =)

2008-02-23 @ 14:39:56
URL: http://jew75.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback