Sjukt. Jäkligt sjuk. Och så studsmatta och lite annat smått....

186116-96Så här vacker kan Sveriges framsida vara om man placerar rätt föremål i förgrunden. Och så måste man ju ställa in focus oxå (Göteborgshumor)

I Fredags åkte jag ensam ned mot Varberg för att ha tävlingspremiär men jag stannade i Göteborg för inkvartering hos Tinas bror med hans familj. Jag tackar än en gång för allt. Ni är så snälla. Det har varit fullt ös med en 6 åring, en 5 åring och ett litet charmtroll på 2 år. Både lördag och söndag morgon har börjat med att studsa i deras megastora studsmatta. Ja det var inte mitt initiativ utan barnens. Det är sant! Efter det blev det igår storstryk i innebandy (fast ute) för min del. Jag förlorade mest för att det tillkom nya regler hela tiden beroende på vart bollen var och vem som hade den.

En jobbig sak med att vara borta just denna helg var att Tina var så sjuk. Riktigt, ruskigt sjuk så personalen på vårdcentralen ville lägga in henne på sjukhuset. Envis som hon är tog hon sig hem och däckade. Efter ett ordentligt medicinintag så är hon nu på bättringsvägen men fortfarande ordentligt rosslig.
Om jag klarar mig från att bli sjuk nu efter att först umgåtts med en lite sjuk Tina, åkt till en småbarnsfamilj sen hem (lite lagom nedbruten) till en ordentligt sjuk sambo så kommer jag aldrig att bli sjuk.
image97
Åh, ännu en perfekt reklambild. Det är något särskilt med motljus.

Tävlingarna då? Ja inför lördagens race så infann sig en ny sorts nervositet. Den om man har skött vinterträningen eller ej. Nu vet jag att jag har tränat bra men tydligen hade även mina konkurenter gjort det. Dom jävlarna :-) En av mina svagare sidor som cyklist hade förbättrats. Inte till perfektion men dock, och jag avslöjar inte vilken. Insåg oxå vikten av att ha provkört en bana innan själva racet. Flera gånger så körde jag åt helsike. Inga krasher men fick onödig stopp vilket är nog så irriterande när man både jagar och jagas. Blev 8a tror jag i lördags.
Dagens tävling på samma bana fast åt andra körriktingen gick något sämre. Bra men ändå sämre för benen var trötta och jag fick inte till en lika bra start. Jag fattade lite för sent varför alla hade så otroligt bråttom i dagens start. Det blev snart singeltrack och jag hamnade bakom några för många bromsklossar för att vara helt nöjd. Mitt misstag som jag lär mig av tills nästa race. Dessutom förlorade jag en spurt mot en segelbåt. Jag trodde det var
www.henrikoijer.com som körde om på en jätteväxel i det svaga motlutet upp mot målet men vet nu att det var en segelbåt. Han passerade mig till en 7e plats idag. Jag blev 8a totalt över båda dagarna med ca 20 st startande.
Inte så mycket att orda om vare sig klass på startfältet eller själva banan men skyltningen till omklädningen/dushen var under all kritik. Jag körde fel båda dagarna. Det viktiga nu är att man är igång iallafall.

Ca 4 timmars bilresa hem gjordes kortare med en massa hårdrock, saltgodis och kaffe.
Har lite hjärnkapacitet för att blogga just nu. Garvar fortfarande åt "Mackan & Erik" på tv 6.
Att ta till flaskan är bara accepterat om man är liten. Många kallar mig liten....
Chipp o hej.

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

Lätt och säga att det va barnens insiniativ att leka på studsmattan?!;-)

Postat av: Crosscar

Det blir tävlingsträning på torsdag och mörksuggetur på söndag. Båda dagarna ska jag köra tub, för de är här nu :D

En liten tröst till en tävlingslös helg. Var glad att du fick köra utan haverier!

2008-04-21 @ 11:27:35
URL: http://www.oscarekstam.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback