Inte Guds vilja att jag ska cykla.

Jag är inte religös men eftersom jag jobbar ihop med en frifeligös kille så ska jag be (?!) honom att  nästa gång han är i kontakt med Herren så får han fråga vad det är tänkt att lilla jag ska göra. För att jag ska cykla kan det inte vara menat iaf...

Träningslägret har verkligen varit bra på alla sätt och jag gläds varje gång någon frågar hur det varit. NU däremot är det lite sämre. Inte bara för att jag är hemma igen, nej det är rätt skönt. Jobbet är ju roligt och omväxlande och vädret är ju okej här hemma med. Det var dock igår kväll som jag upptäckte att någon j-vel har snott min vinterhoj. Blå Loket är stulen. Tur att det inte satt några värsting grejer på och det nu är dax för mera racer och tävlingsmtb. Dock ställer det ju till det då Blå loket även är pendlarhoj till jobbet.
När jag ändå nämner tävlingsmtb så är det dax för nästa lilla kvissla i rumpan. Cykelleveranser är ytteligare en fläck som Gud inte bryr sig särskilt mycket om. Men jag gör det!!! Mer info kommer. Just nu är jag bara lite bitter.
Lite stressad efter jobbet slet jag fram fjolårets mtb som bara hängt i förrådet hela vintern. Skulle ju bara ut och skojköra lite med en jobbarkompis. Pumpade däcken, olja kedjan lite. Allt verkade ju vara OK då jag servade den ordentligt sent i höstas innan själva förvaringen.
Solen sken så skönt nu i eftermiddas och det var lite "kalv på grönbete"-känslan över att få trampa mtb igen efter allt harvande på vinterhojen hela vintern. Vi började köra halvlungt i markaspåret då det var lite svårt att hålla igen pga roligheten men samtidigt är inte kroppen riktigt utvilad sen lägret (konstigt ;-)) så det gick snarare halvlångsamt istället för halvfort. När 2/3 av första varvet var kört hände det. Kedjan går av! Det hände även förra årets på exakt samma ställe och då liksom nu hade jag inte med mig kedjebrytare eller kedjelås.
Fick använda hojen som en slags sparkcykel hem.
Lite mer än halvvägs hem kom jag ifatt klubbkompisen alias Doktorn som oxå kört i marka men punkat och nu vandrade hem han oxå. Vi måste ha sett riktigt proffsiga ut där vi gick och ledde våra snygga hojar. En med platt bakhjul och en med kedjan lindad runt styret.  

I övrigt så är det mesta rätt bra. Ensam hemma betyder mkt hårdrock och det är ju aldrig fel. Senaste skivan som jag faktiskt fick av Tina heter Alestorm och påminner lite om mina favvosar Sabaton.
Haj så länge

Kommentarer
Postat av: Crosscar

Rock On!
Och efter dåliga tider kommer bra tider... det vet jag nu =D

Postat av: Henke

Hoppas verkligen att blå loket kommer tillbaka , jag har ju bara haft nöjet att cykla ihop med den en gång och hade hoppats på flera vändor !

/henke

2008-04-02 @ 09:12:26
URL: http://www.henrikogren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback