Glenlivet, Macallan och Laphroaig

Tänk er följande cenario " Ditt barn har blivit kidnappat. Förutom all ilska och frågor kommer naturligtvis stor sorg oxå. Efter några dagar hittas barnets lilla nalle vid platsen för försvinnandet. Ny tung börda på axlarna, gamla såret rivs upp igen...."    Jag vet exakt hur det känns för häromodagen hittade jag det avklippta låset till min stulna vinterhoj.

I det senaste numret av Runners World så var det ett heluppslag med novisen att "öl- Nyttigare än du tror". De bortsåg naturligtvis från att alkoholen var skadlig i denna artikel men annars handlade om nyttiga råvaror, mkt antioxidanter, kalium, B-vitaminer, magnesium mm. Jag undrar om det var ölets goda egenskaper som skickade upp min puls till otroliga nivåer under dagens pass då jag landade i sängen kl.5 imorse efter en 30års fest. Ja det låter värre än vad det var (om ni frågar mig) då själva firandet av gubben (30-åringen) skedde i Norrköping så det var ju en del restid oxå.
Förutom goda vänners sällskap så blev jag (vi) bjuden på en tapas-resturang och jag är rätt skeptisk mot ny mat men det var helt fantastiskt!! Enkelt och sant beskrivet så var det många, små smakrika rätter. Man beställde 3-4 rätter var och sen fick man inte vara egoistisk då alla åt från vilken talrik de ville. De andra i sällskapet var rätt säkra på att jag hade uppskattat det ordentligt för jag hade sett helt exalterad ut vid matbordet. Jag och mat alltså...

Tufft att försöka gå upp tre timmar efter man lagt sig ned idag men tack vare regnet ute så slaggade jag till kl 10. Då var jag hungrig och regnet hade upphört. En timme senare rullade jag ut själv då jag nästan var tvungen att hårdpröva den nya drivlinan på skogsmoppen. Bara komma ut i den friska luften och få lite högre puls var bra kände jag och jag hade ju även lovat mig själv att prova att maxa ur benen oxå för att får se hur de svara så här 8 dagar efter de avslutade träningslägret. Tidigare i veckan har det känts rätt uselt faktiskt. Kan de ha varit de nyttiga tapas-rätterna, single malten eller kanske rent av den nyttiga ölen. När jag mosade på i några backar så skjöt iaf pulsen i höjden.  Flera slag högre än vad lyckats hålla under mina 4x4 intervaller i vinter. Alltid svårt att köra själv och bedömma om det går fort eller inte men det kändes bra då och så här några timmar senare är benen trötta. Skönt trötta.

Efter träningen åkte jag till andra sidan stan för att umgås med två andra cykelnördar och kolla på upplösningen av Flandern runt. Vilken spännande avslutning de var de sista 2,5 milen. 
När jag kom hem hann jag bara säga hej till sambon innan hon blev inringd till sjukhuset då hon har helgjouren så nu spelas det hårdrock igen och jag tror att sköldpaddan vill komma ut på golvet och headbanga lite så jag kan rengöra akvariet.
?stergren vid slottet
hej så länge. 

Kommentarer
Postat av: Patrik

Tjena!

Nu låter det bättre igen! Det tar minst en vecka att få ut ett träningsläger ur kroppen, så snart kommer den härliga toppen! Snart kan du köra hårt igen! :-)

Själv så tuffar min träning på, var ute med nya hojen igår, vilken känsla! Om jag vetat det skulle jag handlat för länge sen... :-) Men som du säger, svårt att avgöra formen utan att tävla. Visar sig snart, träningstävling på lördag.

Tapas är kanon och öl är högkvalitativa kolhydrater... :-)

Syns vi i Kattegatt?

/Patrik

Postat av: Crosscar

Laphroaig är Manges och min favorit och skall helst inmundigas efter klockn 1 på krogen ända tills de stänger och nästan slänger ut en. Då är den och vi som bäst

2008-04-07 @ 12:03:51
URL: http://www.oscarekstam.com
Postat av: Anonym

Tack ännu en gång för ert stöd i min konsumtion av flytande kolhydrater.
Kan ju säga att Öste (sköldpaddan) helt plötsligt låg på rygg under vår fåtölj när jag sprang mellan akvariet och badrummet. Snacka om att headbanga ordentligt.
Kul med ny hoj alltså Patrik?? Alltid kul med nya prylar. Får se när min behagar dyka upp. Den åker med åsnetransport från Tyskland, via Tibet (som dessutom är ockuperat av Kina), sen skulle den till Kanade för omlackering sen till spanien för omlastning till snigeltåget....

Ses i Kattegatt.

2008-04-07 @ 19:51:25
Postat av: Patrik

Ja, det var ordentligt kul med en ny hoj! Mycket är säkert en teknologisk placebo-effekt, men det tar inte bort det roliga!

Hoppas bara placebon håller i sig på tävlingarna, för alla vet ju att psykologiska aspekter hänger samman med prestationen!

2008-04-08 @ 15:37:29
URL: http://www.patrikpaulsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback