Vilse i Kilsbergen

186116-26Börjar ana slutet på säsongen och denna bild ger mig positivt minne från den. Känns lite trist att jag bara ska kunna glädja mig från ett toppresultat.

Vi backar dock bandet bara några dagar till i fredagskväll då jag skulle ha en kort cykelpresentation och sedan lite föreläsning för ett företag som sponsrat mig denna säsong. Ca 30 personer som inte hade spottat i glaset innan och många hade målsättning att gå på krogen efter mitt prat och middagsbuffèn. Var beredd på mycket dumma frågor och ett högt allmänt sorl i lokalen men ack så jag bedrog mig. Knäpptysta och bara seriöst bra frågor. Chocken har inte lagt sig än.
Igår var jag langningshjälp vid Långa lugnet i Falun, det sista långloppet för i år. Jag går verkligen igång på att ge tider, langa flaskor och psyka konkurenterna som sliter. Fast ännu roligare är det att göra samma sak på korta xc-lopp då man kan ge langa & psyka oftare. Jag håller ju på att avsluta en jäkla förkylning så att starta igång med en tävling hade varit dumt men det kliade lite i benen, särskilt när alla efteråt sa vilken bra bana det hade varit. Suck!
Idag stack jag ut själv för att köra lite härliga stigar i Kilsbergen för även om man lagt ned åtskilliga träningstimmar där så är en stor del fortfarande outforskat. Det var utlovat regn idag men jag klarade mig i nästan tre timmar innan det började och det gjorde inte så mycket heller för det var bara småstänk. Stigletningen då? Jo jag tänkte köra några stigar som klubbens cyklande orienterare (Jonas V) visade tidigare i somras men minnen hade svikit mig och jag gled iväg på flera stigar i tron att det var just den som han guidat mig på tidigare. Efter ca tre-fyra felkörningar hittade jag tills slut rätt och färden mot resturangen i Ånnaboda för ett obligatoriskt kaffestopp kunde fortgå.
I dagens sista utförskörning skedde en sån där vurpa som man önskar att någon lyckades fånga på film. Ganska hög fart framåt över ett sankt/mossigt/blött område som var ca 5 meter lång och tog hela stigens bredd. I slutet sjönk framhjulet ned och en relativt långsam resa över styret blev ett faktum.
Tänkte under hela dagens pass att höstpassen är rätt härliga! Lagom teperatur och inga insekter som kan flyga in i öronen och lövverken minskar så man får bra utsikt när man kör upp på kullar som t.ex Rusakulan.
Körde ca 3:40h och drack 0,75 liter. Inte inräknat en kopp kaffe då iofs. Det är lagom va?
Nu ska snoret bort så man kan träna som man vill.

Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

Lagom är alltid bäst... Men lite lite vätska kanske =)
Grym skiva du "packade" på mig, den har gått runt 4gånger nu i helgen.
Jag kan inte lova att du får tillbaka den i Uddevalla ;)

Postat av: ola

du! den skivan skall jag ha tillbaks då den snurrar lika mycket härhemma. Ja när inte tina är hemma förstås.

2007-09-16 @ 21:25:33
URL: http://cykelola.blogg.se
Postat av: Patrik

Ja, tack för den grymt proffsiga langningen!
Ett leende spreds inuti huvudet när man hörde din koskälla på håll, snart är det cykelcrosssäsong! :-)

2007-09-17 @ 13:37:27
URL: http://patrikpaulsson.wordpress.com
Postat av: micke

en hel touringflaska på under fyra timmar i kallt väder... + kaffe! ja,,jo,, inte annmärkningsvärt lite kanske. jag brukar inte dricka mer direkt. inte för att det finns nån prestige i att dricka lite, man får ju hålla inne med svetten lite bara. när man känner att man behöver mer vätska än man dricker, då dricker man för lite. i våras körde jag 5:50 på 6 dl vatten. sen fick jag fylla och trampa sista timmen hem i motvinden inte alls fort.

2007-09-17 @ 17:22:56
Postat av: Matte

Ge grabben skivan det kostar inte många pengar med skivor nu för tiden......

2007-09-17 @ 20:59:02
Postat av: ola

Ja den där koskällan tror jag att jag är ensam än så länge men som sagt....CROSSSÄSONGEN. Då kommer det att låta som en slalombacke i världscupen med anja sladdande mot guld. Får vi hoppas iaf.
Var lite törstigare än vanligt igårkväll, kan ha varit ett tecken på för lite vätska.

2007-09-17 @ 21:01:50
URL: http://cykelola.blogg.se
Postat av: ola

"grabben" ska ju bränna av den...nästan samma sak och har inte de där låtarna på datorn. THATS Y.

2007-09-17 @ 21:19:55
URL: http://cykelola.blogg.se
Postat av: Crosscar

Koskälla is the shit, jag måste nog spela in lite koskällor och sedan bränna dem på cd. Då kan man ha koskällor på alla crosstävlingar =)

2007-09-18 @ 14:04:45
URL: http://www.oscarekstam.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback