Gryningstid på Mallorca

Musiken har alltid spelat en stor roll i mitt liv och det har nästan varit samma genrer under åren oxå. Jag skrev för någon vecka sen om eurotechnon som är härligt retro att träna till men det finns en annan grupp som väcker många ungdomsminnen. Jag har en något äldre cykelkompis i klubben som nu för tiden går och ser band som spelar hans gamla idolers låtar, dvs coverband. Jag som fortfarande är otroligt ung (?!) kan fortfarande se mina idoler. Eller idoler är kanske inte rätt ord men iallafall. Jag tror de är (var) ifrån Arboga och har efter många års frånvaro från musikscenen nu återförenats. De heter Dia psalma och kör någon variant av punk..typ snäll punk. Väldigt enkla texter som jag tydligen kommer ihåg nästan exakt då jag har spelat deras skivor hela dagen. Jag minns det som igår då de spelade deras första singel från andra plattan i P3. Jag satt och körde traktorn ute på ägorna och poppade i hytten så skramlet från kärran bakom försvann.
Nåja...de har återförenats och skall spela här i stan den 13:e april! vad är det för j-kla datum att spela på?? Då är jag på träningsläger utomlands och kommer hem den 14:e. Funderar och funderar men ser ingen bra lösning på det här och jag inser ju oxå att detta tillfälle kanske inte kommer igen. Taskig tajming!
Jaha, träningsfronten då? Ja den är lika munter den.(ironi)  Satt idag i omklädningsrummet innan träningen och hade ingen lust att träna. Dessa stunder kommer när jag är lite nedtränad och det är kanske söndagens pass som fortfarande sitter i men det lossnade lite under uppvärmningen. Jag körde mina intervaller, pulsen funka och kom upp lika mycket som den brukar så jag kan inte vara SÅ nedkörd iaf. Känns ändå bra att jag genomförde passet då ett förlorat pass inte går att ta igen. Direkt efter passet kom det dessutom lite huvudvärk så nu är det sömn som gäller och där är det aldrig några problem. Lite narkos-varning då jag knappt hinner räkna till 10 innan jag är borta.
"Good night America, where ever u are"
(vilken serie?)

Kommentarer
Postat av: Janne.J

Vad sägs om en röst i natten.

2007-03-11 @ 05:39:34
Postat av: Mathias C

Prova denhär! zalon.blogg.se utan www givetvis

2007-03-11 @ 16:15:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback