åh va skönt allt är.

186116-28Hoppsan jag började visst med att snyta mig. Japp så där ser ut.
Blev sjuk förra veckan och skiten har inte släppt än. Jag rosslar och snorar mest hela tiden och blir varm så fort jag rör mig även om jag inte rör mig fort. Det är en viss känsla av nöjdhet som kommer fram då jag harklar till och får loss en sån där "klump" från halsen och man är utomhus och kan spotta ut den på gatan för att sedan peta på den med en pinne eller bara vänta på att någon cyklist ska komma och köra rakt igenom den. Woahaha
Äckligare är när man är inomhus och inte har någonstans att göra av den. Det kan ha något att göra med att man inte äter så mycket när man är sjuk....

Jag följde iaf med upp till Åsarna för att se eller deltaga i den nya tävlingen i mountainbikens långloppscup. Tänkte att vara kvar hemma och träna går ju inte. Dock gjorde jag något dumt och startade faktiskt tävlingen med inställningen att bara ta mig runt men med en nummerlapp på hojen är det svårt att köra i så kallat myspystempo. Sen SKA ju en sjuk kropp egentligen vila så mycket som möjligt men gjort är gjort. Arrangören hade snitslat upp en bra sväng på 70 km men jag var så nedkyld av det regn som kom så jag bröt faktiskt med bara milen kvar.
Fick pencilin idag så nu är man nog tillbaks på banan (inte den banan eller banan) igen. 

När jag till dagens inlägg skulle fixa en bild så sökte jag på "slem" och det dök upp en massa olika bilder på både äckliga saker och olika personer. Den bild som gjorde mig mest förvånad var den nedan. Hur kan den dyka upp på slem?
:
 Denna gudadryck som Tina fick vänja mig av med när vi träffades har nyligen införskaffats (av någon :-) och drickes i smyg här hemma.
Tidigt imorgon bitti drar vi till Gotland för att ..... Japp, cykla. Vi hjälper till att ordna en cykeltävling som skall gå av stapeln där nästa sommar och den kommer att bli väldigt speciell så boka in nästa semester på Gotland. Mer info kommer kommer förmodligen efter min visit där..
Trevlig sommar o njut av kaffet.

Kommentarer
Postat av: Mathias C

Ha så kul på Gotland och förstör inte några raukar! Då blir de sura och varpar ner er... Sitter här och har jobbat första dagen efter semestern! Inte så tokigt som man kan tro, men det är bra att det är en vilodag idag! Har införskaffat ett nytt vapen i min jakt på kondition! En polar s725x. Har studerat manualen i två timmar och blivit något klokare! Den kan mycket och antagligen mer än mig så det lär ta en stund innan alla funktioner har lagrats i min hjärna! Testas i morgon! Sol=backar i åboda, Regn= 90-95% intervaller. Ha det!

2007-07-30 @ 20:35:07
Postat av: Öijer

Kaffe är ju gift!
O´boy däremot.. Mmmm..
Lyx att få upp klumpar när du hostar. Min hosta är torr och kommer i attacker som nästan dödar mig.
Kände inte smaken av frukosten idag heller så jag får acceptera minst en till sjukdag. Fast så tänker jag varje dag, imorgon är jag nog frisk..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback