Allt var inte bättre förr...

Som en gammal bekant sa en gång "gamla saker var bättre förr, för då var dom inte så slitna"
När det gäller mig så var jag INTE bättre i november 2006 än vad jag är nu iallafall om man pratar test-värden. Pulser, watt, mjölksyratröskel hit eller dit spelar inte så stor roll då man hela tiden måste utgå ifrån sig själv och inte jämnföra sig med andra men jag vet att några är nyfikna. Om jag summerar testet så har jag höjt min tröskel med ca 35 watt, bibehållt ett högt syreupptag över vintern men är inte lika tålig mot mjölksyra när jag väl dragit på mig den. Detta är inget konstigt då den sorts träning inte kommit igång än utan de passen skall komma igång nu i februari. Det var ändå en nöjd Ola som åkte därifrån.
Några mil utanför Göteborg så åkte vi förbi en lokal med skyltarna "Fabriksförsäljning av godis" FAAAAN! Att man inte har någon moral ibland. Att bara fortsätta förbi och se fram emot beach 2007 hade varit bättre än att sticka in näsan där. Nu sittar man ju här hemma igen med dåligt samvete och vill bara träna bort de onödiga kalorierna. shit va fjollig man är men vi har väl alla olika saker som motiverar oss till detta självplågeri.
Härligt var det att komma hem till favvo-husdjuren Palmberg & Östergren (palle & öste). Våra två vattesköldpaddor som inte vet vad dåligt samvete är. De är hungriga jämt och är mycket roligare underhållning än vad många tror. Just nu är det stark uppvaktning från hans håll och hon bara spelar svår och simmar undan. (har man upplevt den förut??)
Ser fram emot dagens distanspass i detta underbara vinterväder som äntligen har kommit. Träna på, det gör jag.

Kommentarer
Postat av: Mathias

Tjena ola!

Bloggen ser s*it bra ut! Trevligt att se att även du är människa och faller för frestelsen.. Även om jag inte tror att beach 2007 är ett problem för dig och din tvättbräda. -13.9 är det här så jag ska fundera över dagens distanspass.. :-)

2007-02-10 @ 08:07:21
Postat av: Torsten

Vackert Ola! egen blogg, va bra , nu kan vi vanliga cyklister få en inblick i hur det ska "gå till" ! Men du... texten under bilden... "träning för talanglösa" ... jag känner inte många som tränar lika mycket som du! //// cykla på!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback