2 dagar är 3 dygn och märkliga saker.

186116-46Tog en bild då jag körde skylift igår :-)
Nä riktigt så här högt var jag inte men ovanför 5e våningen var jag, men då fegade jag ur och skippade att maxa ut de sista 2-3 metrarna på liften. Kände mig ändå lätt tvingad att testa då vi skulle lämna tillbaka den eftersom all trädbeskärning var klar.
I söndags morse var det två tunga ben som styrde mig ut i köket men efter en ovanligt god frukost med ägg, juice, gröt och ca 5 pålägg och två Family guy avsnitt så var den mentala biten iallafall på topp. Hade ju tänkt att ta det lite lugnt då de två tidigare dagarna hade brutit ned mig ganska ordentligt men tji fick jag.
www.patrikpaulsson.wordpress.com var i stan och hade pigga ben. Vi, plus en kvartett sega seniorer ;-) gjorde oss sällskap norrut mot Norasjön. Jag ville gjärna visa Patrik Klackalerberg-backarna men seniorerna lät sig inte luras så vi blev själva där. Lite tävlinghets infann sig i backarna vilket är märkligt för det gör det alltid där oavsett vem man cyklar med. Stressade upp Patriks puls i 180, mina ben skrek sluta, min vilja gav allt men pulsen stannade vid tröskelpuls trots att det kändes som annat. Klara tecken på slitenhet. Målsättningen med söndagen var ett lungt distanspass i max 3 timmar. Jag körde rätt exakt 4 timmar. Jag går inte att lita på helt enkelt, att ingen har varnat mig tidigare.
Jag satte mig efter denna helg på två dagars tvångsvila vilket faktiskt ger drygt 74 timmars vila tills nästa träningspass som skall vara imorgon em. Tuff löpning står det på schemat så det får bli nitbälte, bandana och mycket spottande för att verka tuff i motionsspåret. Fick förrsten se gårdagens horoskop i metro idag. Jag citerar oxen: " Ett hälsoproblem dämpar ditt humör, men lite mer eller mindre påtvingad vila kan göra underverk"
Nu väntar jag med spänning på vad det kan vara för underverk. Hår på bröstet, ben som M.Darvell eller komma in i målbrottet. Vem vet?

Ska köra ett fitness-test med polarklockan ikväll för jag har hört att de är ganska tillförlitliga, hoppas det funkar bara. För nån vecka sedan strulade pga av för låg puls.
Här hemma pågår julskyltning. Inte på stan utan här i hemmet. Jäkla miss att ha två vilodagar nu för det ska bytas gardiner, lådor ska upp från förråd mm.
Härligt med traditioner. Jesus, se nu vad du har gjort!
Klappar. Vill ha klappar...

Kommentarer
Postat av: Mathias C

Det är inte lätt att lura oss seniorer! Och till råga på allt så fick vi varma bullar och kaffe i kopparpanna på mogetorps värdshus! Vi har de bra vi seniorer här bak i klungan ;-)

2007-12-12 @ 14:59:06
Postat av: Patrik

Ja, och vi fick varmt kaffe och bulle på statoil i Nora, dock ingen kopparpanna.. :-)

Nog blev passet tung till slut alltid, tur du var som ett lok den sista halvtimmen när min energi var slut.. :-)

Repris i helgen va?

Postat av: ola

Va fan måste du avslöja att vi fika oxå!!! Eller du fika medans jag körde intervaller runt macken vill säga :-)
Jo men kylan gör nog att jag kan visa lite härliga grusvägar norrut men ladda för söndag kl.10

2007-12-13 @ 19:30:13
URL: http://cykelola.blogg.se
Postat av: Henke

Tjo
Skojjigt att du tittade in på min blogg , jag brukar kolla lite på din sida också !
Och när du märker att jag slöar till så får du skriva et skrikande inlägg så jag skärper mig !
PS , är det okej om jag lägger till dig som länk från min sida !
/ Henke

2007-12-14 @ 09:05:18
URL: http://www.henrikogren.blogg.se
Postat av: ola

Ja då, det är ok. Tack på förhand

2007-12-14 @ 17:38:40
URL: http://cykelola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback