Siffror.

186116-23Igår hade vi besök av två mtb-konkurenter från Västerås och vi visade dem en liten bråkdel av kilsbergens härliga terräng. Tyvärr så hade det regnat lite natten till igår så de många härliga stigarna blev mer en resa på helspänn för att inte halka omkull än en avslappnad mtbtur. Roligt hade vi ändå och inga krasher blev det heller. Vid två tillfällen prövade jag att gå på för fullt, ena vid en längre klättring och den andra var på platten och vida båda gångerna kändes benen bra men när andningen blev tok-hög så kändes det att jag varit sjuk nyligen för det kändes lite...Hmm..svårbeskriven men som om något bromsade den. Gårdagen blev ca 5 h, 102 km och 1180 höjdmeter. Jag kände mig inte så sliten efteråt så idag var det inplanerat intervaller men så av en slump tog jag vilopulsen imorse och då den var ca 13-14 slag högre än normalt (rätt stor skillnad) så visade sig min klokhet. Ja det finns faktiskt en sån. Det fick bli ett lugnt fikapass till Kumla till barndomspolaren Robert, med höggravid fru, och en nybakad sockerkaka. Lilla klingan på racern, snittade 92 i kadens, 32 i hastighet och 127 i puls på den dryga 60 km långa turen. Intervallerna får bli imorgon istället.
Eftersom vi är två aktiva typer jag och Tina så tycker vi att vi inte kan slöa bort resten av eftermiddagen. Tina var ute och joggade i 1h 40 minuter i förmiddags och jag cyklade ju men nu har vi bokat en plan och ska spela tennis i eftermiddag. Det kommer att betyda en sak: träningsvärk! Jag har bara spelat tennis en gång i mitt liv och det var i högstadiet så detta kan nog bli rätt kul för den eventuella publiken.

Bilden är ifrån vår gotlandsemester och den lilla killen på den stora hojen är jag. Det var jäkligt fränt att köra cross och hoppas det blir ett mc-safari med tidigare nämd Robert där nästa år.
Hej hopp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback