Kommunikation?!

Väder-rapport: Regn! Så, då var det avklarat. Nu behöver vi inte älta detta fantastiska mallorcaväder något mer. Åker hem imorgonbitti till ett (ryktesvis) varmare sverige.
Startade dagens pass kl 10 (regnet startade 9:50) och matte o jag körde en klättring på ca 400 höjdmeter där vi stressade varandra hela tiden för att få lite flåsträning så här sista dagen. Ja, vi har ju inte slappat i 13 dagar innan om ni tror det...

Summerade detta läger under natten i mitt huvud och det har känts lite konstigt. Det har inte haft den struktur som jag hoppades på innan. Vädret är faktiskt en stor orsak till det. Det är inte roligt att sticka upp i bergen när det regnar för det blir så himla kallt då. Nåja, imorgon är man tillbaka i vardagen igen.
Man hinner tänka en hel del under ett cykelpass. Ibland har man ju sällskap att prata med, men ibland inte. Då kan allt möjligt fara genom huvet och nu senast... Varför försvinner kommunikationsförmågan när man blir äldre? Barn har ju inga problem att säga vad som är fel på en gång? Nä, raka puckar uppskattar jag. (Som idag)
Mallis-regn, närke-sol.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback