Handikapp-löpning + styrka

Återigen tack för alla snälla sms, meddelanden och så. En del av er förstår hur nog hur det känns att något så kärt nu är förbjudet. En del tror att jag nu helt plötsligt mår fysiskt sämre men det gör jag ju inte. DEN smällen kom ju i våras.
Psykiskt är det lite upp o ner. Jobbigast var nog att sälja iväg prylarna för när varje pryl gick iväg så har poletten trillat ner lite mer o mer.
Summering helgen
Vi åt fruktansvärt gott i Ånnaboda i lördags kväll. Blackrock-middag med en stor hjortfilè och en oxfilè-bit. Det var den godaste oxe jag ätit någonsin. 3 lyckliga drog sig mot hotellrummet och när vi vaknade dagen efter låg det ett tunnt snötäcke utanför. Då blev det jobbigt att tänka på att vi hade sommardäck på bilen :-)
Snön smälte under dagen och medans Sara underhöll Nora så jobbade jag lite med att märka upp en av lederna. Jag vet att jag inte borde cykla men jag trotsar läkarna lite för att det är det smidigaste sättet att jobba med just det där. Nu är det inte mycket praktiskt kvar i projektet och dessutom skall jag få hjälp med det sista av två cyklister som skall märka upp lite.
 
Igår måndag
Det var en sån där dag som jag inte fick träffa Nora.Det är jobbigt alltså. Åkte direkt till klubbstugan efter jobbet och bytte om till löparkläder. Ja nu kan jag ju inte ens springa men nån långsam lufs är det iaf. Inte särskilt anfådd men blodflödet till benen sätter begränsningen. Jag körde mtb-spåret med pannlampa och det var dessutom det andra passet i mina icebug-skor. Inga favoriter och WOW-känsla men ändå rätt bra i terrängen.
Efter ca 45 min jogg gick jag in och körde lika länge med vikterna. Under mitt pass började klubbens ungdomar sitt ledarledda spinningpass i rummet intill. Jag tyckte det var lite väl mkt flams o trams i  början men ju fler intervaller de körde desto mindre pratade dom. :-)
 
Efter det så kom den egentliga orsaken till att jag åkt dit. Ett 3 h långt möte som så här i textform kanske låter tråkigt och långdraget men det var 3 snabba timmar. Vi har nåt stort på G i klubben och det kräver förberedelser nu under vintern.
 
Nu idag passar en vilodag rätt bra då styrkan från igår känns lagom.
 
Just nu på jobbet snackas det...Jobb. Befintliga, drömjobb, gamla jobb, eventuellt nya jobb. Har du nåt som passar mig så hojta till. 
Polis kanske vore nåt???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback