rekord på 3x 10

Här är den sväng som jag började köra i höstas. Tror det kan ha varit september eller nåt. Den går ner upp och ner för Kilsbergskanten. Sen vänder man och kör tillbakaoch får således två klättringar tillbaka. Jag har sen början kallat denna för 3 x 10 min men de första gångerna tog klättringarna längre än så. 
Igår sattes dock ett trippelrekord då jag satte nya PB på alla 3 stignigarna. 9;47, 10:14 och 10:50 blev det på dom. 
Jag har precis skapat strava-segment på dessa för att slippa trycka på knappar då själva rekorden visar sig direkt när all träningsdata tankas upp. Fast med mitt sifferminne så kommer jag väl ihåg tiderna ändå.
 Nu dröjer det nog minst 2 veckor innan jag kör dom igen för jag måste ta en lugn vecka, nästa vecka, för att orka springa 2 ggr 2 h för musikhjälpens skull.
För idag är jag rätt knäckt efter tisdagens och gårdagens hårda pass. Jag och Isabella joggade ett lugnt återhämtningspass idag bara. Snittfart 5:45 så pass lugnt var det. Olikt mig men benen är såå döda.
 
 

skidpremiär x 2. En flopp, en succè

Ungefär varannan vecka så har jag bra repsektive dålig känsla i träningen. Just de senaste 3 dagarna så verkar det ha slagit om till bra känsla och flow. 
I lördags jobbade Sara och klockan blev lite för mycket för att jag skulle vara nöjd innan jag kom ut och träna. Sen hade jag sett fram emot att kunna staka bra på de närliggande fotbollsplanerna och på det sättet alltså få min skidpremiär denna vinter. Nu var det inte bara de tejpresper som satt kvar som ställde till det. Nä det var även för lite snö på fotbollsplanerna så det gick skitilla. Sur som ett bi kom jag hem. En jäkla skitkväll.
I söndags så kom revanchen då jag i skenet av pannlampan jagade höjdmeter med stavar i storstenshöjden.
 
I den nedre delen av backen var det en del höga med konstsnö som gjorde det lite jobbigare men ju högre upp jag kom detso mer barmark blev det. Blev ca 537 höjdmeter på 42 min vilket jag var nöjd med. Skönt att få ta ut sig.
Då Sara jobbat helg så kunde vi på måndagen göra en familjeutflykt till Ånnaboda och först sprang/gick sara en slinga medans jag och barnen åkte längdskidor. Eller mer korrekt beskrivning är att Nora åkte 3 varv!! på konstsnöspåret à 800m. Jag gick ute i kanten med barnvagnen och Isabella.
Efter Sara tränat klart bytte jag om och körde 10 km i samma spår som Nora nyss åkt och de där tejpresterna hade jag tagit bort. Jag körde alltså med helt blanka skidor. Nåt jag aldrig gjort förut. Blev alltså stakning för hela slanten vilket känns i magen idag.
 
Dagens träning
Fick till ett dryga 9 km långt pass idag utan barn och pannlampa. Lyx att träna i dagsljus. Första km var uppför samt uppvärmning så den första km hamnade på 5:07 men sen verkade benen pigga. Låg precis på gränsen vad jag klarade av och fick göra en medveten sänkning av intensiteten i mitten. Totala snittet hamnade på 4:18 inklusive uppvärmningen. Rätt nöjd med farten att det inte bara var i början och sen fallande skala utan hade rätt bra kräm i benen hela resan.
 
Imorgon vankas onsdagstrail. Batteriet ligger på laddning.
Till er kvinnliga läsare..Jag har länge var ett fan av Ginger runner. Nu har hans fru startat en mer feminin sajt..
Detta är hennes presentation men hon har en video till ute..