Jag är skadad men hur?

Ja vart fan skall jag börja med det här?
I söndags: backintervaller i Mattsa. Gick ju inte så bra som jag trodde men med facit i hand var det ett bra pass fast på en svag dag.
På eftermiddagen/kvällen gick ju vi (familjen) upp på stan och åt på restaurang. Lite trötta ben men inget konstigt annars.
I måndags morgon kom chocken.
Hade trötta ben vid frukosten men det var först när jag satte mig på cykeln och skulle cykla till jobbet som den kraftiga chocken kom. Benen gjorde ont när jag trampade. Alltså smärta och framförallt i vänster ben. Fick ta pauser och trampa väldigt lugnt. Alltså jag menar det. LUGNT! Provade att stå upp vid ett tillfälle och jag trodde benet skulle vika sig.
Strecthade och masserade in med liniment på jobbet.
När jag cyklade hem var det likadant.
Skulle vara instruktör på måndagsträningen på kvällen. Hade det varit ett jobb hade jag sjukskrivit mig men här är det annat. Innerst inne hoppades jag på att det skulle släppa helt plötsligt men ICKE.
 
Jag var mer instruktör än vad jag själv tränade.
Tis morgon:
Nästan lika kass. Kunde cykla men från första tramptag så gör det ont och framförallt vänster ben låser sig, blir stumt. Precis som det kan bli dom gånger jag gått mig riktigt röd på t.ex tävlingar.
 
Idag onsdag funkar cyklingen ganska okej. Knuffade en bilkärra ca 20 meter idag fick syra i båda benen. Smålufsade ca 15 meter för att hämta en mössa o några nycklar i en jobbkorridor. Fick syra i vänster ben.
När jag cyklade hem var det kraftig motvind och efter ca 150 meter kände jag hur låren protesterade och sved. Efter ca 500 meter var min vänstra vad helt stel och stum.
 
Vad faaan hände i söndags egentligen?
 
Mån, tis och onsdag har jag stretchat, masserat in liniment mm. Funderar som tusan. Muskelbristning har jag haft några ggr men den känner man ju vart den är och så. Tror inte det är det.
En sträckning? Nja...Skeptisk till det oxå.
 
Har du några tips och råd så snälla maila mig på [email protected]
 
Första viktiga tävlingen är nästa helg. Just nu skulle jag vilja känna att kroppen är tävlingsklar men jag är långt därifrån.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback