klivit av


Ni förstår kanske att det inte fanns mycket att ställa kameran/mobilen på. Ni får ha översyn med en spik mitt i bilden.
Har suttit och gjort rent tak från mossa idag. Kul första kvarten men sen.... Skönt att man klivit av nu. Jobbet alltså. För dryga 2 veckors semester. Inte direkt semester med vila för fjällmaran och sen direkt till Gotland för
GBB. Där vann jag förra året den fina klockan på bilden. En Certina DS Royal. Den dyraste klockan jag någonsin kommer att äga.

En kort sväng över stan idag resulterade i en fika med två (smått) desperat singeltjejer som spanade på allt och betedde sig som två fulla killar på krogen. Verbalt iaf.
Sen gick jag till zoobutiken för att köpa mera sällskap till Öste. Det gamla sällskapet verkar ha tagit slut. 2 Molly (guppys) blev det men nu ser jag inte till dem. De trycker nog bakom nån kruka.

Läste nyss på SM-mästarens Gunnar Töjrens sida att han såg fram emot att försöka slå mig och världsmästar-uffe under helgens tävlingar. Jag ska göra allt jag kan men har inga större förhoppningar om att kunna fightas då t.ex Gunnar hårdtränar cykel ca 8-11 h i veckan så löptränar jag ca 5-6h i veckan. Han har iofs ett stort mål framför sig. Veteran-VM om en månad. Jag cyklade senast i lördags, ett lugnt pass. Där har ni förutsättningarna men kommer jag trea imorgon är jag supernöjd i getingklassen.
Ikväll är det packning inför resan och imorgon sover vi hos supersnälla Tomas & Ulrika som bor ca 300 meter ifrån motgondagens tävlingsplats. Perfekt. De ska få en present tror jag...
Blir nog ingen uppdatering imorgon men man ska aldrig säga aldrig.
hej hopp

full rulle med vinkel


Ikväll blir det att pilla ut svarta snorkråkor ur snoken då man slarvade med masken idag.

Förutom att kapa marktegel så slängde vi ut lite gräsmatta oxå. 2 ganska roliga arbetsuppgifter faktiskt.

 Synd att man inte har musik i hörselskydden bara. De höll bara nån månad men de var billiga (JULA-kvalitè) så antennen på dem har inte gjort nån nytta liksom så jag kapade av den med vinkelslipen idag.
 
Dagens träning
Blev lite av ett stresspass med marathonmats efter jobbet. Båda var jäkligt trötta efter vårt OERHÖRT fysiskt krävande jobb så vi skulle jogga lugnt i ca en halvtimme vilket även passade mig bra då löpiintervallerna från igår statt kvar lite i benen. Men vad händer?  Jo utan förvarning höjer han tempo efter ca 15 minuters jogg. Mina ben sa nej men tävlingsmänniskan hängde naturligtvis på utan att säga nått eller ens låta ansträngd. Likadant skedde i en backe ca 10 minuter senare.
Imorgon blir det vila inför den rätt tuffa helgen då det väntar 6x5,5 km cross country på lördagen och 61 km "långlopp" på söndagen. De där sitationsteckena är för att det är 3 varv på en ca 20 kilometers bana vilket inte är normalt för ett långlopp. Sen har jag hört att det varvet påminner mer om en crosscountrybana så... Nja. Men jag skall inte dömma den då jag inte kört den.
Xc-banan ger inte Sara några bra vibbar heller för på den bröt hon nyckelbenet förra året.

hej hopp 

flyger fram

Dagens träning
Fan vad bra löpintervallerna gick. 5 1/2 stycken treor. Den där halva blev i mitten då jag tog mig en för kort vila och benen protesterade direkt. Fick ta 2 minuter promenad sen 2 minuter jogging för att kunna gasa igen.
Runt Naturens Hus, över till Rynningeviken, vena-spåret sen hem blev det.
 
Dagens Jobbbild

Vi har gjutit plintarna till de vita stolparna samt lagt marktegel. De bruna rullarna är färdig gräsmatta.

Haaj

Råg i ryggen?



Här hemma finns just nu 4 sorters musli, havrehjärtan, corn flakes, russin, mandel, cashnew, torkade aprikoser, solrosfrön. Oftast finns det oxå rågfras men idag när jag kom hem fanns det inte mkt kvar i paketet. Vem kan det ha varit som lämnar så lite som 8 små rågpuffar?
Jo den lilla husockupanten Sara.

Jag började redan igårkväll med att bli bättre på att fota. Min stortånagel har utan förvarning börjat lossna vilket inte bådar gott inför fjällmaran. Lite äckelbild-varning men det finns säkert nån av er som gillar det oxå.

Efter det skulle jag vara Ernst Kirschsteiger och vara händig. Limma fast en knopp på byrån kan väl inte vara så svårt. Hämta den lilla tuben med Attack-lim. Snabbverkande. Tog av plastpipen men det hade naturligtvis torkat ändå så jag klämde på tuben och då kom allting ut över fingrarna. Snabbt bort till byrån, limma det jag skulle sen var det kört. Limmet hade stelnat på mindre än 1 minut så det blev att dra isär fingrarna jävligt försiktigt. Det sved ordentligt kan jag meddela. Bilden ger ingen rättvisa men ändå. En bild.
 Alla tre satt ihop.

Glömde ta en bild innan vi startade arbetsdagen. Så jäkla glömsk.
rubriken idag kan ha flera betydelser. Så besviken på en släkting nu...

Fåfängan är tillbaka. Var är sommaren?

Var är bilderna? Måste bli bättre på att fota. Har flera gånger tänkt att fota ett arbete innan vi sätter igång och ett efteråt men det blir sällan så. Imorgon är en ny chans då vi skall lägga marktegel vid en uteplats som firmans snickeri har slagit upp.

dagens träning
Saris ville till gymet så jag följde med, som den toffel jag är, och förnyade mitt gymkort. Ben, bröst, biceps, axlar, mage och sen 20 minuter löpning på det på deras grymma löpband.
Har ni sett denna grymma video som nu har många år på nacken? Den är ju dessutom i ett enda klipp. Ska ta initiativet till en sån video nästa gång på friskis.
  Sitter och eftersvettas lite och känner mig lite lätt lam i överkroppen. Imorgon skall vi ta en extra titt på den där lägenheten som vi kanske ska ta ett direktbyte med. Sen tänkte jag nog köra ett tuffare löppass. hej så länge

2 1/2 men

Skrev jag nåt positivt om löpförmågan igår?
Glöm det!
Shit vad sänkt jag har varit idag. Fick muta igång kroppen med lite godis efter lunchen.

V
ar verkligen seg, framförallt i benen, idag men fick en annorlunda start på dagen. När jag stod här hemma kl.05:55 imorse och skulle borsta tänderna hör jag grannen hojta till genom dörren som jag ställt upp på glänt. Han hade precis kommit hem efter en lång och blöt utekväll. På en söndag. Han trodde att jag kanske fått inbrott då dörren stod på glänt så tidigt. Han själv var lite slirig och skulle gå och lägga sig. Nu hör jag därinnifrån att det är fest igen. Han kommer nog att vara slirig hela hans 3 veckor långa semester.

Efter jobbet idag så fortsatte jag med trädgårdsmästeriet hos svärmor där jag tror jag ligger fett på plus nu :-) Jag trimmade hennes häck :-) Den av Thuja. Trimmade lite gräs. Det räcker för en trädgårsintressera mamma.

När det gäller träning så var det en välförtjänt vila idag men imorgon skall det nog joggas lite. Den där jäkla smärtupplevelsen i Åre är väl snart här sägs det..


legosoldat

Vad fort det har gått att bli van vid löpning alltså. Första passet ger tamme tusa alltid träningsvärk oavsett hur kort det är men nu dröjer det nästan 2 mil innan ens låren börjar bli trötta. Som idag t.ex så körde jag och arbetskollegan ca 23-24 km och det gick riktigt bra. Naturligtvis tyckte båda det var skönt att börja gå de sista 200 metrarna men ändå. Vi avverkade ju ändå en dryg halvmara. När utförsbackarna kommer efter 2 mil och låren börjar ge smärtsignaler så känns det drygt att tänka att man bara är halvvägs på den kommande maran.

Senare idag så var jag och Saris på Marieberg. Vi fönstershoppade i massor och gick in i en hel del butiker som vi inte var inne i sist. När vi var inne i en leksaksbutik så kollade man självklart in de coola legobyggsatserna. Man har ju lekt med sjukt mycket lego som liten så det har en egen liten plats i hjärtat. Det var först när Sara skrek till bakom en hylla " vet du vad en platta kostar?"

En platt, men ojämn, platta för 70 spänn??
Hittade även denna billiga leksak?
 Star Wars i all ära men 800kr?

Nu ikväll har jag varit trädgårdsmästare på fritiden då jag skött om den trädgård som vi sköter om då ägarna njuter av Öland. Passade på att skörda så mycket jag kom åt. När jag kom hem blev det musli med färska hallon.

Hej hopp

Mera droger

Cyklade ju till Kumla igår för att spana in, drömma lite, tänka på höstens cykelcrosstävling. Skulle ta massa ban-bilder. Glömde ju helt bort det men två snygga fika bilder blev det.
njutning till 100%
 Kaffe & en rullad joint är det bästa Martin vet.

Nä som sagt. Inga bilder från Kumla sjön men vi hittade en liten extra slinga som kan bli kanon för publiken och speakern. Finns oxå en möjlighet till att ha en dubbeldepå men jag undrar om den kan bli som på en xc-tävling? Typ som en stor, avlång, inhägnad där man bara kan lägga in sina extra hjul mm. och nå dem från två håll.  Eller om det måste vara två stycken åkbara filer med små markerade "bås" på sidorna samt ett område på några meter emellan de två olika depåerna. Det gör ju att har man bara ett par extra hjul t.ex så kan man ju bara nå dessa från ett håll. Nåja möjligheterna finns ju till båda varianterna men det förstnämda vore så mkt enklare.
Banan blir kortare än förra årets men flera möjligheter till att lägga till extrasvängar finns om varvet skulle gå för fort.

Tänkte gå in och prata med resturangen vid kumlasjön oxå. Klev in på framsidan och märkte hur tyst och nedsläckt det var. Han gå in ca 4-5 meter innan larmet började tjuta. Gick ut igen och blev dåligt uttittad av folk som var där utanför. Var bara att vänta in ägaren och säga sanningen. Det var tydligen så att de kvällen innan hade glömt att låsa entrèndörrn.

Igår handlades det hem en gammal kär drog. Har varit ren länge nu men nu trillade man dit igen. Denna drog är ganska harmlös  men jag blir ju speedad och tjock av den. O`boy!
Gick upp 06:15 idag utan att ha ställt en klocka. Eller det hade jag ju men inte förrens 07:20 men jag kände mig pigg så nu är frukosten avklarad. Ska ut och jogga nu på förmiddagen så tidig frukost var ett måste. Jag o jobbarkompismats siktar på denna sväng: Från mig till venaspåret, över till lillåspåret, in på Klockarängsleden baklänges, sen fortsätta Lillåspåret, vena och hem. Det borde bli ca 23-24 km. Som energi idag ska jag ta med en dubbel snickers.

Hej så länge

Guppy & cannabis

Vi har var och kollade på en ny lägenhet igår. Ägarna var här en halvtimme innan och spanade in vår. Ett sk. direktbyte. Såg att det låg en "för & emot"-lista här brevid datorn som Saris hade gjort igårkväll.
För
3 rum o kök
mindre hyra
bra förvaring
pluggplats
fina tapeter
bättre hall
slipper vägskit

Emot
3 vån
litet kök
lägre standard
längre från jobb
badrum, mindre, slitet

Hmmm jag har inte bestämt mig än men det kändes positivt när vi var där. Blir kanske en koll till innan man bestämmer sig.

Igår besökte jag Arken Zoo för att skämma bort min älskling lite. Inte Sara utan Öste. Köpte 3 små växter som han reade bort. Det äts ju ändå bara upp i mitt akvarium. Dessutom köpte jag 4 st Guppys för de simmar tydligen inte så snabbt så då blir de kanske mer lättfångade av Öste vilket faktiskt är tanken. Hon är ju ett rovdjur. En timme senare finns där bara en endaste guppy som livrädd gömmer sig under en rot och spontant kan jag inte låta bli att skälla lite på min glupska sköldis.

Min arbetssituation var på väg att bli lite tråkigare då kollegan Martin slutar om en vecka men som tur är har en lösning dyk upp. Jobbarkompismats (i de lugnaste vattnen) visade en udda växt uppe på tippen där vi slänger jord, ris och kompostmaterial. Där, ensam, lysande som en solros i ensam amjestät stod en cannabisplanta. Möjligt att det är en sån där industrihampa men lite kul är det ändå.
 Hmmm har för mig att de är olagliga men oj vad gör man inte för att liva upp en måndagmorgon :-)

Veckans träning
Denna vecka har ju gått i marathonens tecken så i torsdags blev det en timme lugn jogg med jobbarkompismats, igår 2x30 minuter jogg till o från jobbet, idag blir det cykel till kumla (spana på cx-banan. Foto kommer) och sen imorgon lutar det åt långpass jogg.

Såg en riktigt cool film på Oscars sida för några dagar sen. Jag bjussar därför på en annan film med samma huvudrollsinnenhavare. Sitter här och njuter av den med KOSS-lurar och bra volym. Mycket nöje!
Hej så länge

Kalorielunch

Jag har mycket i huvet nu. Ekonomi, cykelcross, jobb, träning, Cameron Diaz...

Jag har en förmåga att bli tjurig när jag har mycket runt mig men just nu har jag hittat en medicin för att bli på mitt underbara skratt humör ;-)
family Guy!!!
Och en ubersnäll Saris

Dagens träning
Hade helt trasiga ben efter de tidigare löppassen och ingen motivation för träning men vad gör man?? Jo direkt till klubblokalen för tunga intervaller på testcykel och VAD UPPTÄCKER MAN??? Jo att benen ger mer watt nu än SM-veckan trots att de är lite träiga efter löpningen. Tack så jävla mycket. 5 minutare med 65 i kadens blev det men inte så många.
Imorgon därimot. Löpning igen :-) Denna gång med jobbarkompismats.

Idag blev det av. Pizza Hut. de öppnade i höstas och jag och kollegan martin har pratat om det länge och så äntligen...
4 slajsar, 2 skålar god, nyttig sallad och sen en lagom stor mjukglass. Rackarns vad mätt jag var och fortfarande är.

hej så länge

Garh!! MÅSTE!!

Måste bara vi sa er cykelnördar denna sjukt underbara film. Fick tipset från min kollega (noll cykelintresse, mkt ÖSK intresse)
Både Sara och jag satt som klistrade. "Den bästa cykelfilm jag sett" sa Saris. E beredd att hålla med.
OBS: se hela. Den blir bättre o bättre...

cykelcrossdax?? Någon? Inte? joooee..

Slöar framför MTV med Pimp my ride som alltid går i samma stil. risig bil, ägaren flippar ur när Xibit dyker upp, bilen får 18 tvskärmar, den senaste stereon, ett playstation 3 och sen alltid en sjuk sak. Denna van fick ett spa-badkar.


Har kvar barhänget sen helgen.
Den tunna funktionströjan är en tjej-small. En herr small fladdrar på mig. Har jag krympt eller blir storlekarna bara större och större? Köpte den på rea på Marieberg sist. 2 st för 199kr. Kändes okej.

Löparvecka
Sprang 30 minuter igår, 60 minuter snabbjogg idag. Imorgon vet jag inte om det blir löpintervaller eller om det blir testcykel för siktet denna vecka är verkligen att komma iform inför fjällmaran den 8e augusti. Fan det är ju snart. Jobbarkompismats och jag siktar på ett sista (kanske sista) långpass till helgen. är det försent att köpa nya trailskor denna löning?

Boendesituation
Jag och Saris letar ju ett billigare boende. Vi är väl närmast ett direktbyte då vi har för lite poäng hos ÖBO men igår tog allt en annan vändning. Man kanske skulle köpa en större fastighet med 4 lägenheter i?? Jag och kusinen var iaf och kikade på ett hus för endast 2,9 miljoner. Kul idè och får se vart det slutar.

cykelcross
Ja nu är ju SM förbi och så är nästa sikte, förutom de två målen
Vertex fjällmara och Gotlandbikebattle, vår cykelcrosstävling. Har börjat intensifierat tänkat den på den nu. Planeringen tog vid när den förra tävlingen avslutades men i år skall den ju bli ännu större. Publikmässigt, mediamässigt, ljudmässigt, deltagarmässigt, pengamässigt (både in & ut) Tror verkligen på det här.

Nu skall lite viktigare saker fixas.

Ursäkta utebliven blogg igår. Däckade helt o hållet strax efter kl. 21.

Ja just det...Hade ännu ett nattligt äventyr i förrgår natt. Jag duschade kl. 00:36. Var osäker på om det var sant när jag vaknade så jag kontrollerade om handuken var blöt...
Än så länge håller jag ju kvar mig inomhus..

Botat böter


Härifrån skulle jag aldrig ge mig utför. Vare sig med cykel eller skidor.
Sara poserar framför hopptornen i Falun. Dagens träning bestod av att ta trapporna till vänster om landningsbacken i bilden till tornen. Sen blev det (som tur var) hissen ända upp.

Nu sitter man hemma igen. Skönt. Ser ut på regnet som skvalar ned. Det är svensk sommar i Örebro det.

Jo djungeltrumman bland cyklisterna på SM gick väl varm igår om att jag fick böter. Jag bröt mot en (av de 7000) regler som finns i cykelsporten. Det har retat mig förut att reglementet är så specifikt och det som upprör mig denna gång är att en cyklist kunde bli diskad för något som jag gjorde på sidan av tävlingen. Jag sprutade vatten på en tävlande då det var varmt ute. Detta får man tydligen inte göra för OM de har linser så kan det ju gå illa om man sprutar dem i ansiktet. Det är tydligen därför den regeln finns. Jag sprutade vatten på hans rygg med vattenflaskan. Nu proppsade jag på att om jag hade gjort fel så ge mig böterna för jag står för mitt misstag.
Jag betalade mina böter på en gång för att slippa ha dem hängande över mig men jag passade på att "signera" sedeln först. Så jag skulle känna igen den om den skulle ha hamnat på Harrys bardisk igårkväll.
Det var ju FEST igår hos Oscar igår och den var en fin samling cyklister där. Österling, Darvell, Valpen, N.Gustavsson, Macdonald, Hjalmar B, Ormen, Wetterhall, Häggkvist, Bleckur, edin och kanske några fler. Ursäkta om jag glömt nån.
Kan beretta tusen historier som: Österling som Googlade på sig själv, Team kalas-historier, max som gled på bröstet i hallen ja mkt skratt var det.
Jag hängde inte med ut på närliggande Harrys då jag tyckte jag fått i mig tillräckligt.

Avslutar med en film från elitens xc-lopp i lördags. Hann ju bara med att filma början för sen var jag langningspersonal men IMPONERANDE körning av gubben Palmberg. Jäkligt starkt av han.

Nöjd utan seger. Nu ska det hejjas & rockas


Det blev ett kämpasilver igår men det var nära jag bröt.

Racerapport
Jo så att...starten går och jag drar inte en meter förrens Killen från lycksele kör lite fel innan en utförskörning. Då sticker jag ned före hann och rör inte bromsarna onödigt mkt. Att köra fort utför är ju liksom gratisfart så väl nere på platten får de tre andra som utgjorde den kvartett som blivit under de första varvet jaga ikapp.
När vi går ut på varv 2 så känner jag att jag inte har de där guldbenen som jag hoppats på för det är lite tungt att bara ligga med på hjul. I den tuffa mördarbacken ser jag hur Gunnar Töjren spänner bågen och börjar köra ifrån oss andra. Jag sladdar sist i kvartetten och blir lämnad ensam oxå. Benen känns blytunga och jag tror att jag brännt mig och opå den riktigt tuffa banan ges ingen chans till återhämtning så jag är färdig att bryta loppet. I en utförkörning på de andra varvet ger jag tecken till Patrik P som står o hejjar att jag ger upp. Gör det klassiska tecknet som en regissör med handen viftande framför halsen.
Ca 200 meter efter det så har Gunnar stuckit iväg men 2an och 3an ser jag ganska nära mig och det ger mig den mentala nytändning jag behöver. Under varvningen till varv 3 så ligger jag på 2ans hjul, han från lycksele, och är glad över att jag inte nöjer mig med det utan faktiskt gör ett ryck oxå. Jag som nästan jämnt är passiv och defensiv provade nu att själv jaga ikapp Gunnar T som på knappt ett varv hade skaffat sig en ledning på 1:17 min. Jag jagade så gott jag kunde men kom aldrig närmare än 47 sekunder. Gunnar vann H30 välförtjänt med ca 2,5 minuter och jag kom då 2a med nästan lika mycket ned till bronsplatsen.

Jag hade sagt innan start till sara att Guld eller silver är jag nöjd med idag så det blev lite firende igår men det riktiga firande blir ikväll med falu-ligan. Öl, skratt, skrock och Guitar Hero väntar.

sitter och lyssnar på speakerns röst nu som ger mig juniorernas xc-lopp som verkar spännande efter ett varv. Ska nog gå ned och hejja lite.

Hej hej hej hej hej

5,5km 250 hm

Jo då så att.... Ett Svenskt Mästerskap ska vara jobbigt. Jag tycker att en SM-bana ska vara jobbig och utslagsgivande men det finns en backe på denna bana som jag tycker de kunde ha skippat.


Vaknade rätt tidigt och kände mig i bra slag. Stack ut strax innan kl.08 för provkörning av xc-banan. Den är 5,5 km lång och har 250 höjdmeter per varv. Vi i H30 skall köra 5 varv och just nu saknar jag inte ELIT-klassen alls då de imorgon skall köra 8 varv i en uppbromsad bana. Här runt lugnet finns det massa möjligheter till en bra bana och de har tagit med en del av mördarbacken som jag tycker är lite onödig. Man fixar den knappt nu när den inte är uppkörd och man är fräsh i benen. Jag blir nog inte ensam om att tvingas hoppa av där idag.
Annars då?? Jo jag körde två varv idag och benen känns som sagt bra och ryktet sa igår att en konkurrent inte skulle starta idag men det kommer ändå att bli ett tufft slagfält idag.
 Ca 3 minuter efter min tempomålgång igår.

Nu skall det surfas lite, serva cykeln igen så allt är 100% kl. 15:30 idag för då går cross-countrystarten för Getingboklassen.

Haaj

en liten rörlig bild


Regn, sol, regn, regn, sol...


Firar mitt brons med choklad & en 2,8a spendrups. Sen tog jag min recoverydryck...Det var väl rätt prioriterat?

Jo det här sommarvädret är mysko i Falun. Det regnar och är strålande solksken om vartannat. Efter mitt race men nu innan elitstarten så har det kommit en ordentlig skur.

Tävlingsrapport Tempot
Gick som vanligt ut lite väl hårt så efter (va fan är texten understruken för...Får inte bort det...) så efter 4-5 km var jag ikapp de två som startat innan mig. 1 respektive 2 minuter före mig. Fick betala lite för det när det flackade ur och så här i efterhand kanske jag skulle kunna ha öst på lite mer utför. Trots en regnig förmiddag så funkade allt bra i utförskörningarna. Kom i mål och fick veta att jag ledde :-) Han bara sträcka på mig innan en kille från Lycksele slog min tid med 2,9 sekunder. Sen dröjde det lite till innan en från Jönköping drämde dit oss båda.
Trodde ärligt att det var jag, Gunnar Töjren och H.Weilert som skulle göra upp om pallplaceringarna men de två lyckades jag slå så självförtroendet inför morgondagens XC är rätt bra.

Nu ska jag ut och hejja på elitkillarna.

Hej

På plats. Utvilad men rastlös.

Ja fick sluta tidigare igår. Tur var väl det för efter mkt stress på eftermiddagen (då jag enligt S var en sur grinig gubbe) så kunde vi på provköra tempobanan med Patrik Paulsson som guide. Patrik med flickvän (HSB, hon som bestämmer) har haft lite semester här uppe i Dalarna nu en tid. Då har han fraktat med sig sin tomatplanta!! Det är växtkärlek det. Eller vad säger ni? Sjukt, fint, knasigt, omständigt??


Tempobanan
Jo den är utslagsgivande. :-) Lätt, teknisk sett men de första 4-5 km är uppför. sen har dom hittat jäkligt bra avvägda stigar för utförskörningarna. Inte skitsvåra men eftersom det tokåskade 4:25 imorse och nu har det börjat regna igen 11:30. Krasher och hyffsat stora tidsdifferenser tror jag på. Närman nästan är nere vid målet igen så är det två klättringar med 2 ganska tekniska, steniga utförsåkningar som jag igår vid torrt väder gillade mkt men idag... Nja.. men det visar sig om nästan 4 h.
Tänkte skriva lite om de tuffaste konkurrenterna men skippar det då ett SM brukar kunna locka till sig åkare som man aldrig möter annars.
Mest orolig är jag dock över min egna cykel. Har inte haft råd att denna säsong byta ut drivlinan så ibland kastas kedjan ned från storklingan till mellan. Det är inge bra på en bana som denna då jag iaf bara skulle vilja stå och kämpa på storkakan. Det är fara för "familjelyckan" om det händer. Fara för självförtroendet om det händer vid starten ;-)
Många av de korta backarna funkar det väl att slå ner till mellan och köra tyngre växlar bak på kassetten men det gäller att komma ihåg det då det inte är min vana.

Nu är det lasagne, vila, byta om sen smäller det.
Mer bloggning ikväll. Får se om det blir med skumpa eller lättöl.
Hej så länge

Nattliga avslöjanden del 2


Satte mobilen på automatutlösning och sprang och satte mig men upptäckte att jag satte mig rakt bakom pelaren. Därav den onaturliga ställningen. Jag har inte bajsat på mig. MEN...

Ursäkta bajstemat Milla men... Inatt hände ytterligare en sån där konstig sak som jag skrivit om tidigare. Jag är ju helt väck på nätterna. Det är väl iofs ganska bra för då ska man ju sova men inatt hände följande. Och jag bjuder på det :-)
Jag gick på toaletten. Inge konstigt med det, de har man ju gjort förut. Minns att jag läste på baksidan av nån serietidning men lade den ifrån mig. I nästa ögonblick vaknar jag när jag håller på att ramla i backen, framåt. Missar handfatet precis och NEJ jag ramlade inte av stolen men nästan. Vevar till tvättkorgen samtidigt med vänsterhanden. Fy fasiken vad jag somnar lätt. Toalett. 

Har haft en bra arbetsdag där moralen varit hög så här inför SM. Vi bjöds på fika där vi jobbade idag men tog jag nån bulle? nehä. Martin däremot (ingen moral) tog 2 bullar :-)



Håller på och packar och förbereder inför morgondagens eftermiddagsstress. Slutar jobbet 15:15 och hoppas på att lämna Örebro kl. 16. Får väl se om man fixar det. Datorn hänger med så hoppas att uppdateringarna fortsätter.

Hej så länge


Fru Lundberg & Fru Östergren

Attans vad det har skett saker på jobbet idag. Det är roliga arbetsdagar när man betar av 4-5 punkter på den arbetslista vi får på måndagarna. Jag fick åter igen komma in i fru Lundbergarn. Henne har jag inte varit inne i sedan i vintras då jag plogade en hel del snö. Imorse var det dock fogsand, stenmjöl och plattor som skulle flyttas. Sen blev det en resa till Sköllersta för lite plattläggning, sen fixa en gunga på ett dagis här på norr, sen lasta lite skaer på olika kärror inför morgondagen för att avsluta dagen med lite häckklippning. Ouf..Mycket nu.

Dagens träning
Jo efter den händelserika dagen så hamnade jag i klubblokalen där watthojen väntade. 5 minuters på tröskel blev det trots att jag hade tänkt annat. Det funkade väl okej men inte den "tjohoojagärstark"-känslan som man önskar inför kommande SM. En tävling som en del just ser som bara en tävling. Jag själv har dock alltid sett det som ett av säsongens viktigaste mål och i år har jag ju faktiskt möjlighet till en pallplats så en lite starkare känsla i benen hade inte skadat men så har man väl tänkt i 10 år nu.
Hoppas den efterlängtade känslan, o kraften, finns där på tors & fredag bara.

Imorse när jag skulle handmata min andra kärlek Öste så fick hon ett stadigt tag om fingertoppen istället för den lilla matbit jag höll i. Jävlar vad ont det gjorde och trots att jag skade handen över akvariet ville hon inte släppa. Hon ryckte neråt och jag uppåt och till slut tappade hon greppet men jag trodde faktiskt att hon skulle få loss en bit av mig. Jag var öm i det fingret i 1,5 h sen. Jäkla husdjur att växa sig större. För nåt år sedan kunde hon inte riktigt få bra grepp med sin lilla mun men nu...

Efter träning blev det ännu mera jobb förresten..Vi är ju husvakter åt en jäkla fin villa i Sörby så där blev det att eftersvettas med gräsklippning, skördning, vattning mm. Imorgon blir det ännu mera trädgårdsjobb där. Gud vad man fjäskar för svärmor...

hej hopp

Blåbär, regn & fönstershopping


Ser det inte ut som det är strålande sol utanför?? Det spöregnade när vi satt i slalomföreningens starthus mitt i Storstenshöjden.

Vi gick en för mig helt ny stig upp mot toppen. På mitten var det nog ett verk av någon downhillåkare..
 Klicka på bilden för en förstoring. Väldigt fin stig som jag nog måste visa jobbarkompismats nästa gång vi tränar backe. Bara han hinner få iordning på sin hälsena innan fjällmaran.
Som jag säkert tidigare har sagt så blev det ganska mycket blåbär men de behöver några veckor till. Men jag bjussar på tipset: Storstenshöjden. Bara de starkaste orkar ju gå upp dit o plocka. Men det finns mycket annat man kan njuta av oxå. Som socker & koffein. Som cyklist måste man ju nästan pyssla med några droger och adrenalin är ju inte varje dag man producerar så då får det bli de enklare grejerna
 Ahh..en dag på Marieberg köpcetrum.
Det var så länge sen jag var där och nu är det ju nästan helt omgjort så det var en kul dag. För att inte ha några pengar att handla för så blev det ganska bra: 2 funktionella underställströjor, en adaptersladd till mobilen, mat till Öste, lite mat, en handväska (till Sara) (jo det är sant) samt åt skitmat på MC donalds. Där tyckte Sara att jag gjorde bort mig föresten. När vi gick in där bland alla matgästerna sa jag (lite för högt enligt S) "Hejsan alla tjockisar"

Nu har det mailats lite inför CX-tävlingen, lagats mat, pysslat om min andra kärlek Östergren och nästa grej på schemat är att snygga till hojen inför kommande SM i Falun där jag är ganska säker på mina placeringar.
Har aldrig tidigare i år varit säker på det men nu känns det på ett speciellt sätt. Är inte så egoistisk att jag tror jag åker hem med två guld kan jag ju säga. Nej det är ett getingbo i H30 det har jag alltid sagt och xc-loppet på fredag tror jag kommer att se ut ungefär så här: Tuff start, varv ett utkristaliseras en topp på 5 åkare, varv 2 oförändrat, varv 3 en fartökning av en åkare och två som jagar. På utgången av sista varvet är det en samlad trio som sticker ut men endast en åkare kommer solo kommer in mot upploppet. De andra två ligger avsvimmade med varsin blåtira ute på den ensligaste stigen.. :-)

Imorgon blir det sista pulshöjande passet innan min tempostart på torsdag kl. 15:02. Cross-country loppet går sedan dagen efter med start kl 15:30

Puss o kram och allt sånt där fjolligt

Inga bilder men ändå. Jorå så att...

Ja igår blev det att sätta sig bakom ratten för att åka till Storstenshöjden. Inte så smart att köra bil dagen efter men nu gick det bra iaf. Vi plockade blåbär men de behöver nog 1-2 veckor till för att växa sig till perfekt storlek.

Igårkväll såg vi Rambo 4. Den är grym. Inte coolt grym utan mer rå grym. Den visade detaljer som förmodligen finns i verkligheten men andra filmer väljer att inte visa. Stallone har inte bara skrivit manuset utan även regisserat och det tycker jag var bra gjort men han är inte den unga, vältrimmade rambo längre men det gör inge. Filmen var bra iaf.

Vältrimmad var inte jag som igår satte mig på watthojen i klubbstugan. Tack till den som fixat den. Det tråkiga var dock det svartvita svar som siffrorna ger en men jag skyller på dagsformen.

Nu ska vi göra nåt som inte blir av särskilt ofta (nä inte de..) Vi ska till Marieberg och bara slöfönstershoppa. Bara strosa omkring, fika och kramas.
Hej på ett tag.

Dålig uppfinning: Lådvin


EN dag! Ska jag klubba ned Mikael Persbrant och sno hans bil. Jag är ju helt såld på Nissans skönhet. Ta detta stycke t.ex när Allt om motors reporter provkör den:
Det är ljudlöst i kupén. Där jag rullar asfalten fram mot Mantorp Park.
Jag kan inte låta bli att testa att växla med paddlarna på ratten. Saktar ned i vägrenen till nästan noll. Lägger i ettan och plattan i mattan. Med ett motorvrål och med kraft slungas bilen framåt. Med rattreglagen paddlar jag och gasar på. Tvåan, trean...


Den är en riktig sexstegsraket utan avmattning. Den gör nog sina 314 kilometer i timmen utan prut gissar jag och slår av innan olaga.
Det är annat på Mantorp park. På tävlingsbanan där är jag ensam på asfalten och farten fri. Det är bara att gasa och gasa, och låta lådan växla och växla upp och ned. Leta rätt spår och få harmoni i åkandet.

Avundsjuk? Jag? INTE då..

 Daniel, Linnèa, jag och ett jättestort glas Coca-Cola.
Igår var det fullt (!?) ös på Ragnevägen. När jag o S tillfälligt blev villaägare så blev det grillning och lådvin. Så här i kombination med tvätt-tid kl 07-10 känns det som ett jäkla skitvin men det tyckte jag inte igår. Tror jag. :-)
Kycklingspett, korv, rotgrönsaker i ugn, hemmgjort vitlökssmör, glass med krossad dajm på. Mmm..Ingen lade sig hungrig igår kan man ju säga och mat finns till lunchen idag oxå.
Medans Sara sover vidare i Sörby så fick jag alltså cykla hem hit och sköta tvätt men istället för att sova mellan tvättarna så snusksurfar jag en jäkla massa om GT-R...

Hej på ett tag..


Glömde...ramlagningen

Såg en annorlunda cykelrelaterad sak igår när jag gick och halvdrömde på jobbet..

Min teori om denna "förlängesenparkerade" cykel är att det av nån anledning blev ett rambrott på den som ägaren åtgärdade med en förstärkningsplåt. Vad bra att ägaren inte ägde en aluminium eller carbonhoj. En bit plåt och en svets har ju alla hemma i städskrubben.

Nu skall jag upp på stan med handlingslistan inför kvällen. Grillning står ju på schemat. Sen bär det av till villaområdet i Sörby, Ragnevägen närmare bestämt. Fast man är ju tillbaka här redan imorgon bitti för tvätt-tid. Då blir det säkert att avnjuta lite moccakaffe innan Sara dyker upp lagom när tvätten är klar och säger att hon försov sig. Vilken slump i så fall va??
Sen väntar Kilsbergen på mig och Sara fast jag tar bilen. Hon får cykla.
Träning är för talanglösa
God kväll

regn men massor av garv ändå

Idag har jag klippt häck i Arboga i pissväder men en sak fick mig att garva högt när jag gick där med hörselkåpor och fullt (fult) regnställ. Detta klipp från gårdagens Family Guy avsnitt. Det är bara 14 sekunder så ta dig tid att kolla in min sjuka humor Dagens träning Efter en hel dags jobbande i regn så cyklade jag, i regn, till klubbstugan för 6 stycken högintensiva intervaller om 4 minuter styck som faktiskt gick skitbra. Att tänka på SM under sista skedet av varje intervall gjorde susen. Sen blev det lite styrka på det och även en utmaning av Sara på armhävningar. Vi gjorde dem mitt emot varandra och när hon blev seg vid armhävning Nr 27 gjorde jag två snabba och knäckte henne :-) Men 28 st av en tjej (vi snackar inte armhävningar på knäna alltså) är ju skitbra. Läste 2 SLITZ-tidningar under arbetstid idag men såg inget snyggare än vad som pussar på mig här hemma. Shit vad jag fjäskar! Nu får det vara nog med det. Hej hopp Imorgon är det grillafton med kött & vin. Och minst 2 tjejer o ja...

Nedräkning 1: 8 dagar Nedräkning 2: 1 månad

Skrev för en tid sen om mina nattliga äventyr. Att jag har fragments liknande bilder från natten om att jag fyller på akvariet, sover på soffan, sover på mattan mm. Jag är liksom i en dvala. Sover men ändå vaken. (Låter som en zombie)
Inatt tangerade jag nog allt det där. Jag vaknar mentalt när jag smetar in hakan med rakskum och skall till och raka mig. Klockan är 01:40. har bara ett fragmentminne och det är att jag har svårt att få av korken på rakskummet. Vad säger man?? Puckad!
 
Men det var skönt att vakna upp ryrakad :-)

För nästan ett år sedan, efter SM i Norberg så hängde jag med några ur Falu CK till just Falun för att festa. Det var skitkul. I år blir det ännu enklare då SM går just i Falun och Oscar Ekstam har lockat med Guitar Hero och då kommer jag ju som en golden retriver efter en snygg pudel.
Hoppas det blir lika kul som 2008 då bl.a Nilsson skulle visa ( i en hotellkorridor) hur man stod på händer och vi åkte 4 vuxna (men omogna) karlar på en Eu-moppe mm. Jag har dessutom tänkt att förnedra cross country-specialisten Darvell när festandet har tagit fart.

Under SM-veckan skall jag och Sara bo i samma stuga som Patrik, Maria och Malin. 3 damelit, 1 herrelit och en förslappad gubbe under samma tak och om det skulle intagas vin någon kväll så har jag blivit förvarnad att ta mina hörselskydd från jobbet. De 2 tupparna i den hönsgården kommer inte att få en syl i vädret.

Appropå jobbet.. I dryga 2 timmar idag har jag kört häckklippning och satan vad det tar på ryggen. Sitter härhemma och skall nog fjäska för lite ryggmassage ikväll. Det som oroar mig är att imorgon blir det samma uppgift hela dagen och sen har jag inplanerat högintensiva intervaller  på kvällen. Jo då så att...

Var förbi cykelhandlarn idag för att stansa om mina däck samt införskaffa en pimpdetalj till SM. Ni får snart se..Man vill ju vara snygg.

Jag blev verkligen såld av star wars. Gillar de tre första filmerna grymt så nu när Family guy har gjort en film med Star Wars som grund garvar man ju extra mycket. Här är ett 11 sekunders smakprov.
Vi hörs allihopa.

Idag är det bara en månad kvar till fjällmaran oxå. Hugaliden !!!

Ännu en kvickis


Ikväll blev det 100% onyttig mat. Varm korv & potatissallad. Hackad gurka & grovt korvbröd är väl det som man kan kalla det nyttiga.

Dagens träning
Körde 5 x 4 minuter på högintensivt idag. Spinninghojen i klubblokalen. Hade sällskap av Niclas från sportklungan som körde 3or. Same shit, same flås.
Börjar tro på mitt upplägg inför SM. Kan verkligen behövas då motståndet verkar bli tuffare och tuffare.

Äsh..kan inte blogga mer nu för ett nytt avsnitt av Family Guy får mig och sara att garva högt. Vi är sjuka! 

Försökt att dopa mig

Sitter här nästan helt mätt efter havregrynsgröten men avnjuter ändå nybakta scones med björnbärsmarmelad tillsammans med björnbärsthè. Men under dagen idag har jag försökt med tyngre grejer..

Började tidigt i förmiddags med en påse Tuttifrutti. Färgglada godisar brukar göra mig helt speedad och hajpad. Ingenting hände. Jag var fortfarande skittrött, både mentalt och fysiskt. Blev nästan förbannad på mig själv efter lunch då jag höll på att somna bakom ratten på motorvägen. Blev ännu ett stopp för en kaffe, en energykick (energibar) och energidrycken Magic. Efter det blev jag äntligen lite, lite piggare men nådde inte upp till normal Ola-standard.
Blir en tidig kväll idag.

Ingenting annat att rapportera egentligen. Ingen träning planerad idag, men imorn. Bjussar istället på en jobb-bild.

Utnyttjar det här med ROT-avdraget och fick fönsterputsning idag. Eller mer seriöst så inkasserade jag en liten skuld. Tack tack iaf. Nu ser vi ut :-)

I stan pågår ju open art. Det är massa konstverk här och där och en del förstår man, en del inte. Häromdagen gick vi över stan och jag glodde ännu en gång på de "ryska" bokstäverna vid slottet men det var då som både jag och Sara förstod det. Det syntes ju där...ser du?


Kramas mera. Ännu mer!

Att sälja sig genom att snålköpa

Börjar med... Dagens träning
Var rätt trött idag så att köra ett tufft intervallpass kunde ha varit dumt. Klok som jag är tog jag istället en lugn förmiddag med lite städ, storshopping av mat och en hel del kaffe.
Det var först vid kl 18 nu i em. som jag började med armhävningar, olika sorters av sit ups ett tag innan jag gav mig ut på ett drygt 30 min lång joggingpass. Det var skönt trots att regnet strilade ner. Blev att runda naturens hus, in i Rynninge och sen hem. En runda på kanske 5-5,5 km. Bra stretching på det för att sen använda dagens shoppingprodukt...

Dagens shopping
Har gjort samma misstag om och om igen. Snålköpt och sen ångrat mig. 2 ggr har jag köpt hörselskydd med radio som väldigt snart gått sönder. Vattenkokare som pajjat. En dammsugare som är kass. Men idag valde jag inte den billigaste produkten när jag inhandlade en stavmixer för 299kr. Fanns ju en för 199 oxå.. 
Sara dissade den direkt men ångrade sig snart då hon premiärkört den och skapat en smoothie med banan, lite proviva, yogurt och lite musli.
Efter dagens träning blev det en liknande smoothie fast med frusna blåbär/hallon. Snart är bärsäsongen här så då blir det mera sånna där drinkisar.
Förresten har ni gjort sambuca-milkshakes? Oj det var länge sen... Mjölk, vaniljglass, is och spriten sambuca. Kalasgott.

Dagens bitterhet
Satt just och kollade in sportspegeln. Ca 5 sekunder från Tour de France. Det får man väl vara nöjd med :-( Visades väl ca 5 minuter från ÖSK-AIK och där fanns det ju inte ens en vinnare då det slutade 1-1.

Funderat vidare på den där fjällmaran 8e augusti... 10% lutning kilometer 2-7..Mattsabacken skall visst snitta på 8%. Fy fan. Sen hittar man bilder som denna:


Jo tusan vad peppad man blir.
hej hopp. Imorgon är det äntligen måndag.

Tänk på procenten Helge

Blev inspirerad till rubriken då jag såg den gamla klassikern Repmånad igår. Skrattade mer än Sara...Undra om det beror på åldern eller att man gjort lumpen?

En annan procent är den som man anger backars lutning i. Som cykelnörd har man hyffsad uppfattning om vad en backe har för lutning. Satt och läste om den kommande fjällmaran igår. Så här stod det:

Den första kilometern utgörs av en bred och fin

skogsbilväg, som gjord för att varje deltagare skall

hitta sin plats i fältet. Efter passagen över Henåvägen

viker leden av in i blandskog, och fortsätter som en

slingrande, smal stig. Längs lättsprungna stigar i brant

skogsterräng fortsätter färden upp mot fjället. Cirka

600 höjdmeter skall nu avverkas på 6 km.
Ja ni fattar själva. 10 % lutning i 6km när man knappt blivit varm. Försa om man skulle skita i det där... :-)

Repris av igår. Sitter på uteplatsen och avnjuter kaffe då sovgrisen Sara snarkar vidare.


Nästan längst ned i källarn


I detta hav av blommande gräs stannade jag, Bombran Bergkvist och Peter K upp för en stunds dokumentation.

Det stod en liten stänkare om Tour de France i Aftonbladet idag. Det var ju väntat då det bara är typ ett av världens största idrottsevenemang sosm startar idag. Stod lite om ett ordkrig mellan Lasse Armstark och Calle saestre. 2 små bilder var oxå inklippta i texten men på Lance och Danilo Diluca. Suck! Nu följer väl 3 veckor av skriverier om hur dopade de är och att de inte har många kroppsdelar som är orginal för det vet ni väl vid det här laget att de är omänskliga de där cyklisterna.

Jag själv är i slutet av nedbrytningen inför de kommande svenska mästerskapen och fick ett grymt pass idag.
Dagens träning
Startade kl 10 och körde banvallen upp mot odlingen mest för att kolla in hur och var de hade asfalterat banvallen. Från Karlslund och nästan halvvägs till Latorp är det nu perfekt för tempokörning. Det var ganska halt i skogen efter nattens regnade så på det första stigpartiet gick Andreas omkull. Han tackade lite senare för sig och höll sig till grusvägarna. Vi tre på bilden ovan körde dock vidare och jag visade en ny stig för de två från Klockhammar rakt upp mot Rusakulan. Tuff stigning alltså som inte ger en enda chans till vila förens man nått plattån nedanför själva utkiksplatsen. Tyvärr så har stigen nästan vuxit igen helt däruppe så jag o matte stannade efter ett tag för att vänta in Peter. Snart kommer han gående. Nästa två bilder är för dig cykelnörd:
  Klicka på bilderna för förstoring. Spana in bakväxeln.
Nu får väl säkert jag skulden för detta då jag ville visa en ny stig...
Dryga 4 timmar nonstop mountainbike vilket borde ha blivit nånstans mellan 8-10 mil och hyffsat med höjdmeter. Mina ben säger det iaf så här kl. 18 på kvällen.
Nu blir det nog inte det tuffa sista nedbrytningspass imorgon som jag hade tänkt. Nä blir nog att nu släppa upp formen.

Han hem och pyssla om hojen och kärleken lite innan ett underbart åskväder brakade loss. Trädgårdsmästaren i mig ler för detta är verkligen vad som behövdes.

Hej på ett tag kära läsare. Nu väntar en lugn lördagkväll.

min morgonguldstund


Denna lilla plats, precis utanför vår lägenhet, får mig ofta att känna mig som jag befinner mig utomlands. Sara sover och jag håller på och avnjuter lite kaffe samtidigt som jag surfar lite om fridykning. Regnandet som så efterlängtat kom inatt har avtagit och det håller på att torka upp. Hoppas detta blir en perfekt mountainbikedag.

:-) Dagens ledord måste bli glädje!

Det droppar...När ska det sluta?

Jag lider av värmen faktiskt. alltså det är ju skitskönt med sommarvärme och grattis till de som har lyckats pricka in lite semester dessa veckor. Det är ju dessutom skönt att man i huvudsak pysslar med cykel för det ger ju lite svalkande fartvind... MEN! Jag lider!

Jag kan ju inte ens sitta still utan att det pärlar sig i pannan och till slut gör ju tyngdlagen sitt och det rinner i ansiktet på mig. Om detta sker på arbetet är det ju skitsamma men nyss satt jag o S på resturang och då känner man sig inte så fräsh längre.
Nu ikväll så har det iaf börjat småskvätta lite. Stundtals kan man kalla det regn. Detta är ju perfekt för den grässådd som jag o Martin har pysslat med på sistonde.

Dagens träning
Det var två tröttna och slitna trädgårdstjänstarbetare som skulle jogga och jaga höjdmeter idag. Redan från början kände han av att han klippt häckar hela veckan och jag kände nog av tidigare träningar för inte gick det så snabbt inte. Vi startade i Ånnaboda, ner vid utkiken, nerför 2003 års SM-bana och ut i mattsa som vi körde neråt tills asfalten började. Där vände vi uppåt, in på SM-banan igen fast på den långa, sega stigningen. Väl uppe körde vi Falkaslingan, kom ut vid storstenshöjden, downhillbanan uppför sen ner en smal stig mot ånnabodasjön. Efter ca 1h 8 min så sstannade vi vid badplatsen och hoppade i. Det var skitskönt. Jag drog bara av mig camelbacken och tröjan medans skor och shorts fick en snabbtvätt.

Somnade en stund på soffan när jag kom hem men sen ringde Sara och ville mötas på stan. På Pitchers blev det sen en stor Hof och deras kalasgoda burgare. Mums!

Hej hopp.

I Satans boende

Dagens träning
Satte kosan mot Sanatoriebacken i Ånnaboda idag. Kände mig uppvärmd redan innan första tramptaget då det verkligen är stekhett nu. 1a gången i backen klättrade jag bara upp för att inte bränna mig. Sen ville jag köra minst 4 ggr till men det blev 6 (inte sex). Varje gång i det branta partiet slängde jag i en tyngre växel och mosade på just där så det blev både anaerobt och styrketräning.
Svag medvind på Grävevägen gav bra fart hemåt och dagen slutade med dryga 2 timmar att bokföra.
Imorgon skall jag och jobbarkompismats springa/jogga i Ånnaboda med betoning på backe. Vi startar nog i Garphyttan och tar upp till storstenshöjden och sen kör vi så länge vi orkar.

"Trädgårdsmästare!? Åh vad skönt då får du vara ute hela dagarna" Fuck you säger jag. Jag tror jag vet vad man får göra om man hamnar i helvetet. Man får dra en tung vält över nysådda ytor i gassande sol. Det har jag gjort idag. Svettproduktionen startade kl 07:22 idag men det tangeras nog imorgon då vi innan kl 7 skall såga omkull ett träd vilket betyder HUGGARBYXOR PÅ och sen svettas utan bara f-n. Drack "bara" 3 liter idag men svettas nog betydligt mer men det är svårt att dricka mer. Sitter här vid datorn och bara fortsätter att svettas. Gargh!! 
När jag idag körde Buchern (maskinen till vänster i bild) så hade jag lurarna i öronen under de större lurarna och det spelades Sonic Syndicate och det syntes tydligt att jag gillade det för kollegan martin gick bara o flina åt mig.



Har hört många som har svårt att sova nu när det är så varmt men jag fattar sinte sjäv vad jag håller på med nattetid. För en tid sedan vaknade helt plötsligt i soffan. Tog med migen av soffkuddarna in till sovrummet men upptäcker detta och lägger den brevid sängen. Inatt så har jag bara fragmentsbilder men jag står i vardagsrummet och kikar mot klockan, tror hon var runt halv tre, jag går sedan och lägger mig. PÅ MATTAN. Vet inte hur länge jag sov där men när jag vaknar så kollar jag om Sara har sett mig men jag kom undan med skammen den gången. Nu väntar jag med spänning på denna natt som jag så personligt kan avslöja för er, kommer att innehålla svettningar. Japp, var så säker.

haj
Dagens tips: har ni vägarna förbi Rosalis Deli vid Aspholmen så kolla in deras toaletter, båda två. De var de snyggaste jag sett nånsin.

Gitarr hjälte!!

Vi ska snart iväg och äta skräpmat och sen till de katter som vi sköter lite denna vecka. Det är dock något annat i den lägenheten som skall pysslas om mycket mer. Nintendo Wii med Guitar Hero. Tydligen skall det nu finnas ett sprillans nytt spel oxå. Best of Guitar Hero. Har släppts i dagarna... Undra om Oscar har det.. ? Annars så blir det väl Metallica versionen :-) mums..

satte ihop focushojen efter jobbet och har kört en helt omotiverad runda i Marka med Sara. Det är då inte beroende på henne utan att jag är så jäkla trött efter jobbet. Denna värme tär på en trots att jag druckit bra idag tycker jag. 3 liter fick jag i mig men redan kl. 07:21 så började det pärla sig i pannan så jag har nog förlorat minst 4-5 liter idag :-(
2 roliga saker på jobbet fick jag dock med på film. Den första är bara lite omogen humor à la Martin & Ola men lite senare när vi var högt upp i skyliften och martins knän hade börjat skallra lite pga av att just denna modell är lite rapplig så dog den. Nästan i högsta läget så dör maskinen!! Vi skulle precis till att ringa efter förstärkning när vi ser att någon av våra rumpor måste ha tryckt ned nödstoppknappen :-) Se filmen!
Dagens träning då..
Jo som sagt.. Mtb i Marka med ett nygammalt vevlager och helt nya pedaler. Ville bara trampa lite lugnt på den för att sen efterdra det nödvändiga. Inte ens en timme blev det idag men imorgon vänta ännu ett hårt pass på racer-hojen. Intervalldag. Man kan ju inte köra hårt varje dag. Har lärt mig det nu efter 31 år :-)

Rock on!